ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Напълно годен за рециклиране ламинат за гъвкави опаковки от Parkside

Напълно годен за рециклиране ламинат за гъвкави опаковки от Parkside

Вторник, 13 Ноември 2018 ( прочетена 608 пъти)


Parkside представи напълно годен за рециклиране полимерен ламинат с защитни способности и прилепване, които съответстват на масово използваните ламинати в производството на гъвкави опаковки, които в момента не се рециклират.

ламинат за гъвкави опаковки

 

Създаден, за да поддържа устойчива икономика, recoflex-PE е направен от 100% полиетилен (PE). Това позволява на материала да бъде използван отново чрез системите за събиране на отпадъци и съществуващата структура за рециклиране. Достатъчно е потребителите да изхвърлят опаковките на местата за рециклиране.

Ламинатът съчетава два типа PE, което позволява отлична съвместимост с печат, механична здравина и високо ниво на защита, което го прави подходящ за по-широка гама приложения в сравнение със стандартните PE материали на пазара.

Този иновативен ламинат може да бъде използван за повечето опаковки за хранителни стоки, които изискват високо ниво на защита и не се използват при висока температура. Ламинатът е идеален за ядки и снаксове, повечето типове сирене, кафе, протеинови напитки на прах.

Директорът на иновациите на Parkside, Phil O’Driscoll, каза: „Гордеем се, че създаваме прогресивни и новаторски опаковки, които отговарят на потребностите на пазара и потребителите. recoflex-PE е последният ни продукт, който отговаря на тази мантра и сме наистина горди да предложим нов, напълно годен за рециклиране продукт на пазара, който е лесен за рециклиране от крайните потребители. "

Източник: packagingeurope.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитални печатни машини
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама