ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Новата версия на QuarkXPress все още не е в продажба, но можете да я пробвате безплатно

Новата версия на QuarkXPress все още не е в продажба, но можете да я пробвате безплатно

Неделя, 10 Април 2011 ( прочетена 1474 пъти)


Можете да пробвате напълно функционална „Test Drive” версия на QuarkXPress 9 безплатно за период от 30 дни. Продажбите на приложението ще започнат на 26-и април тази година.

new QuarkXPressQuark обявиха, че предлагат 30 дневна безплатна тестова версия на QuarkXPress 9. Това най-новата версия на софтуера за страниране и дизайн. Според производителя, новата версия дава пълен контрол на дизайнера от създаването на документа до отпечатването, публикуването в интернет, като интерактивен Flash (SWF) документ, а в новата версия вече и за различни електронни устройства. С пробната версия, потребителите могат да изпробват новите функции на QuarkXPress 9. Те включват инструменти за автоматизиране на процеса на създаване на дизайна, както и възможност за създаване на съдържание, съвместимо с различни електронни книги.

Новите функции на QuarkXPress 9 помагат за ускоряване на процеса на създаване на дизайн като автоматизират много ръчни дейности, които отнемат време. Програмата предлага възможност за настройване на набори от автоматични правила, които да се прилагат към стиловете, съвместими с Microsoft Word номерация и водещи символи, подобрена работа със свързаните файлове. Според Quark с новата версия редактирането на текст е по-лесно от всякога, както и клонирането на елементи от дизайна, създаване на решетки от изображения и размножаване на обекти или цели страници.

С QuarkXPress 9, потребителите имат големи възможности за създаване на публикации за цифрови устройства. Те включват всички устройства с предварително инсталиран Blio eReader, които включват милиони компютри с Windows от Toshiba, HP и Dell. Потребителите могат и лесно да преобразуват файлове за печат от QuarkXPress в електронни книги в ePUB формат за работа с електронните книги на Apple iBooks, Barnes & Noble NOOK, Sony Reader, Amazon Kindle и други.

Пробната версия предлага пълната функционалност на приложението за 30 дни. Това включва възможност за печат и запазване на документи, както и отваряне на документи за QuarkXPress чак до версия 3. Всички проекти, създаден с пробната версия ще са напълно съвместими с търговската версия на QuarkXPress 9.

За да свалите пробната версия на приложението, посетете: www.quark.com/products/quarkxpress/test_drive.aspx.

Можете да прочетете за допълненията, които ще се предлагат към новата версия тук.

Източник: quark.com
Текста написа: Мартин Новев

print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама