ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Новата Canon imagePRESS C910 печата на структурни хартии и банери до 1300 mm

Новата Canon imagePRESS C910 печата на структурни хартии и банери до 1300 mm

Вторник, 16 Април 2019 ( прочетена 910 пъти)


Canon представиха новата серия imagePRESS C910, предназначен за производствена среда с малко натоварване или корпоративни отдели за печат. Системата предлага изгодно производство на висококачествени, персонализирани материали.

Canon imagePRESS C910

Новата серия е базирана на доказаната технология за печат на imagePRESS C850 и добавя увеличена производителност и по-широка гама потенциални приложения. Серията машини със сух тонер включва три модела imagePRESS C910, C810 и C710. Скоростта им на печат е съответно 90, 80 и 70 страници А4 в минута. Тази скорост на печат е постижима на материали до 220 г/кв. м. Машините са проектирани за натоварване до 500 000 страници A4 месечно, те са лесни за употреба дори за неопитни оператори и прекъсванията за поддръжка са сведени до минимум.Новата серия позволява на потребителите да работят с по-широка гама материали за печат до 350 г/кв. м, както и с много структурни хартии. Това ги прави подходящи за разнообразни приложения. Машините могат още да печатат с дължина до 1300 mm, което е почти два пъти повече от досегашните опции. Това още повече разширява възможностите за въвеждане на нови продукти, от суперобложки за книги до дипляни с голяма дължина.

Потенциалните приложения нарастват допълнително благодарение на довършителните опции, които позволяват автоматизирано производство на каталози, брошури и други продукти. Нов Document Finishing Device (DFD) интерфейс дава възможност за свързване на довършително оборудване от други производители, както и с довършителното решение на Canon за шиене с телчета и производство на брошури W1.

Новите машини работят на 190 lpi, и печатат с  качество, аналогично на офсетовото и резолюция от 2400 dpi с рязко възпроизвеждане на текста и наситени цветове. Дори на структурни медии и релефни хартии качеството на печат остава отлично. Това се постига чрез мек еластичен слой на транспортната лента, който осигурява, че тонерът е нанесен равномерно на структурираната повърхност.

Вижте техническите характеристики на Canon imagePRESS C910 на официалния сайт на производителя.

Източник: Пресинформация на Canon
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама