ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нова версия на мултиканалното решение Dalim ES 5

Нова версия на мултиканалното решение Dalim ES 5

Понеделник, 24 Октомври 2016 ( прочетена 939 пъти)


Цялостното решение управлява различни процеси от създаването на съдържанието до доставката. Едновременно с това софтуерът контролира достъпа, одобрението и жизнения цикъл на различни продукти за агенции, търговци и собственици на марки.

Dalim ES 5

 

Новата, пета, версия на продукта на Dalim Software се грижи за управлението на цифрови ресурси и прави управлението на проектите, сътрудничеството и прегледа и одобрението на файловете по-бързо и лесно. Според производителя, Dalim Software, това съкращава времето за излизане на пазара. Това помага на всички участници в производствения процес, включително собственици на марки, автори на съдържание, агенции, издатели, студиа по предпечат, печатници и доставчици на мултиканални решения.

Основното предимство на Dalim ES е съчетанието от автоматизираната производствена система на Dalim Software, използвана от международни печатници и издатели от почти 30 години и надеждната система за управление на ресурсите.

„Dalim Es е изключително цялостно решение за производителите на маркетингово или всякакво друго съдържание. В производството, на практика има две възможни приложения на система за управление на система за управление на цифровите ресурси,” коментира Frédéric Sanuy, Dalim Software. „Първото е традиционно управление на ресурсите – система, която действа като хранилище за файлове за архивиране с цел бъдеща употреба. Другото приложение, което е по-рядко срещано, е тактическа система, която позволява на компаниите да създават съдържание по-лесно. Dalim ES 5 е изключителна система, която предлага и двете, както и цялостна система за управление на производството и бизнес управление, специфично за цялото печатно производство.”

Източник: printingnews.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама