ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нова версия на мултиканалното решение Dalim ES 5

Нова версия на мултиканалното решение Dalim ES 5

Понеделник, 24 Октомври 2016 ( прочетена 874 пъти)


Цялостното решение управлява различни процеси от създаването на съдържанието до доставката. Едновременно с това софтуерът контролира достъпа, одобрението и жизнения цикъл на различни продукти за агенции, търговци и собственици на марки.

Dalim ES 5

 

Новата, пета, версия на продукта на Dalim Software се грижи за управлението на цифрови ресурси и прави управлението на проектите, сътрудничеството и прегледа и одобрението на файловете по-бързо и лесно. Според производителя, Dalim Software, това съкращава времето за излизане на пазара. Това помага на всички участници в производствения процес, включително собственици на марки, автори на съдържание, агенции, издатели, студиа по предпечат, печатници и доставчици на мултиканални решения.

Основното предимство на Dalim ES е съчетанието от автоматизираната производствена система на Dalim Software, използвана от международни печатници и издатели от почти 30 години и надеждната система за управление на ресурсите.

„Dalim Es е изключително цялостно решение за производителите на маркетингово или всякакво друго съдържание. В производството, на практика има две възможни приложения на система за управление на система за управление на цифровите ресурси,” коментира Frédéric Sanuy, Dalim Software. „Първото е традиционно управление на ресурсите – система, която действа като хранилище за файлове за архивиране с цел бъдеща употреба. Другото приложение, което е по-рядко срещано, е тактическа система, която позволява на компаниите да създават съдържание по-лесно. Dalim ES 5 е изключителна система, която предлага и двете, както и цялостна система за управление на производството и бизнес управление, специфично за цялото печатно производство.”

Източник: printingnews.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на четирицветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Почасова работа на четирицветна пълнофор...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама