ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нова версия на онлайн и десктоп решението за предпечат VivaDesigner

Нова версия на онлайн и десктоп решението за предпечат VivaDesigner

Вторник, 4 Октомври 2016 ( прочетена 1302 пъти)


Според авторите си, VivaDesigner е първата професионална програма за дизайн и страниране в света, която е предназначена както за настолна употреба, така и за уеб базирана дейност. Сега тя има нова версия.

VivaDesigner

 

VivaDesigner предлага значителни възможности и е лесна за употреба, може значително да подобри работния процес и управлението на документи. Освен това, VivaDesigner улеснява сътрудничеството между крайни клиенти, корпоративни клиенти и служителите им, както и с агенции, доставчици на услуги, печатници и редакции. Новата версия VivaDesigner 9 предлага нови функции и подобрения, както и значително повишена скорост на работа.

Подобрена работна среда

Потребителският интерфейс е изцяло обновен. Палитрите вече могат да бъдат минимизирани, отваряни и съчетавани в нови групи. Те вече изглеждат еднакво на всички платформи (с изключение на Mac OS) и предлагат същата функционалност. Нововъведение е Quick Access лентата, в която са изведени най-важните функции.

Нови опции за работа с кодове

Възможност за генериране на над 30 различни типа баркодове в VivaDesigner, без допълнителен софтуер. Сред тях са QR Code, Micro QR Code, Data Matrix, EAN, UPC, ISBN, Pharmacode, Code One, Codebar, Databar.

PDF 2.0, PDF/X-4 &и PDF/X-5

Версия 9 позволява създаване на документи във версии PDF 1.7 и PDF 2.0. Добавена е и поддръжка на PDF/X-4, PDF/X-4p, PDF/X-5g d PDF/X-5pg. Подобрен е и интерфейса за запис на PDF.

Други нововъведения са 64-битова поддръжка (VivaDesigner 9 има 32 и 64-битови версии), поддръжка на монитори с ултрависока резолюция (UHD, 4K, 5K), подобрена поддръжка за импорт на различни файлови формати (EPS, PSD, PSB, JPEG2000), възможност за създаване на файлове, по-големи от 2GB, импорт на HTML текст, нови ефекти, подобрена работа с векторни пътеки, нови ефекти. Добавена е и нова технология за автоматизация чрез скриптове.

Източник: viva.de
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн

работа за предпечатар на цял работен де...
гр. София
фирма Фармуниверс Плюс ООД

Резач на прав нож (на смени)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама