ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нова версия на онлайн и десктоп решението за предпечат VivaDesigner

Нова версия на онлайн и десктоп решението за предпечат VivaDesigner

Вторник, 4 Октомври 2016 ( прочетена 1578 пъти)


Според авторите си, VivaDesigner е първата професионална програма за дизайн и страниране в света, която е предназначена както за настолна употреба, така и за уеб базирана дейност. Сега тя има нова версия.

VivaDesigner

 

VivaDesigner предлага значителни възможности и е лесна за употреба, може значително да подобри работния процес и управлението на документи. Освен това, VivaDesigner улеснява сътрудничеството между крайни клиенти, корпоративни клиенти и служителите им, както и с агенции, доставчици на услуги, печатници и редакции. Новата версия VivaDesigner 9 предлага нови функции и подобрения, както и значително повишена скорост на работа.

Подобрена работна среда

Потребителският интерфейс е изцяло обновен. Палитрите вече могат да бъдат минимизирани, отваряни и съчетавани в нови групи. Те вече изглеждат еднакво на всички платформи (с изключение на Mac OS) и предлагат същата функционалност. Нововъведение е Quick Access лентата, в която са изведени най-важните функции.

Нови опции за работа с кодове

Възможност за генериране на над 30 различни типа баркодове в VivaDesigner, без допълнителен софтуер. Сред тях са QR Code, Micro QR Code, Data Matrix, EAN, UPC, ISBN, Pharmacode, Code One, Codebar, Databar.

PDF 2.0, PDF/X-4 &и PDF/X-5

Версия 9 позволява създаване на документи във версии PDF 1.7 и PDF 2.0. Добавена е и поддръжка на PDF/X-4, PDF/X-4p, PDF/X-5g d PDF/X-5pg. Подобрен е и интерфейса за запис на PDF.

Други нововъведения са 64-битова поддръжка (VivaDesigner 9 има 32 и 64-битови версии), поддръжка на монитори с ултрависока резолюция (UHD, 4K, 5K), подобрена поддръжка за импорт на различни файлови формати (EPS, PSD, PSB, JPEG2000), възможност за създаване на файлове, по-големи от 2GB, импорт на HTML текст, нови ефекти, подобрена работа с векторни пътеки, нови ефекти. Добавена е и нова технология за автоматизация чрез скриптове.

Източник: viva.de
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама