ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нова версия на Lumenzia за Photoshop

Нова версия на Lumenzia за Photoshop

Четвъртък, 21 Февруари 2019 ( прочетена 532 пъти)


Плъгинът за създаване на маски на базата на осветеността има нова, седма версия. Тя позволява лесно създаване на комплексни маски, базирани на осветеността и прилагане на ефекти към снимките.

Lumenzia

 

Новата версия 7 включва над 160 нововъведения и промени. Около 100 от тях са налични за потребителите, които използват CS6, останалите изискват CC версия на Photosop. Новостите са свързани с работната среда, функционалността, производителността и поддръжката на софтуера.

Lumenzia добавя във Photoshop панел, в който можете да създадете, прегледате на цял екран и приложите маска към изображението. Можете да селектирате (или деселектирате) тоновете или цветовете и да ги променяте като директно цъкате върху снимката. Чрез лесна селекция можете да изолирате маската и да я приложите само към някои области на изображението. Можете с лекота да съчетавате и групирате отделни маски, за да видите крайния ефект върху снимката. Можете да прочетете повече за начина на работа на Lumenzia тук.

Ново във версия 7

  • Динамичен интерфейс с обновяване в реално време (само за CC). Достатъчно е да цъкнете “Not” или който и да е от цветните бутони в горния край на панела и ще видите обновено изображение за преглед;
  • Прецизен контрол на селекцията с плъзгачи – тази нова възможност прави създаването на подходяща маска по-лесно и бързо;
  • Възможностите за настройка с плъзгачи обхващат много и разнообразни аспекти на маските – колко рязко да са очертани границите им, тоналността на маскираните обекти и още много. Това дава огромни възможности за контрол и позволява лесно създаване на нужните маски без ръчна работа;
  • Ускорено създаване на изображения за преглед – създаването на временни оранжеви или червени слоеве е ускорено с до 48 пъти.

Можете да видите всички нововъведения тук.

Подробни ръководства за работа с новата версия се съдържат в обновения
Exposure Blending Master Course, който можете да купите онлайн срещу 79 американски долара.
Lumenziav7 поддържа Photoshop CS6 (с някои ограничения) – CC 2018+ с Windows и OSX. Цената ѝ е 39.99 американски долара.

Източник: gregbenzphotography.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама