ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нова версия на Quark Content Automation Platform

Нова версия на Quark Content Automation Platform

Неделя, 13 Август 2017 ( прочетена 1020 пъти)


Quark Software представи нова версия на платформата си за автоматизация на съдържание, която включва подобрения, които позволяват на организациите да ускорят дигиталната трансформация и да осигурят по-високо ниво на удовлетворение на клиентите си.

Quark Content Automation Platform

 

Платформата на Quark е интегрирано решение за създаване, управление, публикуване и доставяне на съдържание през всички канали за разнообразни индустрии. Според изследване на InfoTrends от 2016, ключовата цел на бизнесите, които инвестират в платформи за управление на съдържанието е желанието да увеличат удовлетвореността на клиентите. Клиентите очакват да получат точна, постоянна и релевантна комуникация в правилното време и на правилното устройство, което налага на глобалните организации да създават все по-голям обем съдържание за интернет и мобилни устройства. Традиционните решения за създаване и управляване на съдържание не могат да се справят с тази цел.


Платформата за автоматизация на съдържанието на Quark е създадена, за да управлява съдържание, предназначено за всички канали, което трябва да бъде обновявано чести и доставяно на различни канали, устройства и аудитории.

Новите възможности:

  • Нови интерактивни канали за публикуване – автоматично трансформиране на съдържанието в HTML5, мрежови публикации в HTML5, приложения за iOS и Android, имейл, PDF, печат и други. Добавени са нови креативни функции за създаване на по-атрактивен дизайн.
  • Офлайн уеб базирано съдържание – авторите могат да работят отдалечено дори без наличие на интернет връзка.
  • Автоматични графики и таблици – динамично създаване на статични и интерактивни графики и таблици от Excel и други типове данни във формат, подходящ за всеки канал и устройство.
  • Поддръжка на нови типове съдържание – справочници, материали за обучение, документи за управление на човешки ресурси и много други вече мпгат да бъдат автоматизирани в новата версия. Интеграцията на PowerPoint и Visio позволяват на потребителите да използват отново и динамично да обновяват слайдове е PowerPoint и страници във Visio, които се съдържат в документите им.
  • Корпоративно мащабиране – всяка глобална организация се нуждае от платформа за автоматизиране на съдържанието, която може да бъде мащабирана в зависимост от потребностите на отделите и локациите и да съществува съвместно с комплексна корпоративна софтуерна среда. Динамичната конфигурация означава, че нови типове съдържание могат да бъдат добавени без нужда от рестартиране на сървъри или забавяне на процеса.

Източник: quark.com
Текста написа: Мартин Новев  print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама