ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нова версия на Zünd Design Center

Нова версия на Zünd Design Center

Вторник, 18 Юли 2017 ( прочетена 990 пъти)


Новата версия 3 на Zünd Design Center ZDC, плъгина на Zünd за Adobe Illustrator, вее може да бъде свалена. Последните подобрения са насочени към по-лесна употреба и увеличават възможностите за проектиране на софтуера.

 

Zünd Design Center

 

Zünd Design Center е лесен за употреба плъгин за Adobe Illustrator, който позволява на потребителите да създават опаковки и дисплеи само с няколко цъкания с мишката. В основата на ZDC стой обширна библиотека с параметрични дизайни за опаковъчен картон, велпапе, сандвич материали, PVC и PP. За да мащабира или промени който и да е от проектите в библиотеката, всичко, което се изисква от потребителя е да въведе няколко базови параметъра и програмата автоматично ще изчисли всички други измерения. Структурните дизайни, които се състоят от един или повече елемента, могат да бъдат преглеждани в 3D и променяни свободно с помощта на мишката.

Функцията за преглед също така е идеална за проверка на дизайн и проверка на начина, по който промените влияят на крайния продукт. Софтуерът предлага няколко опции за експорт към интерактивни 3D PDF и png файлове и 3D обекти (.dae, .obj, .stl). те са идеални за представяне пред клиенти. Всички дизайни се приготвят директно за импорт в Zünd Cut Center без нужда от допълнителни стъпки.

Последната версия на Zünd Design Center ZDC прави приложението още по-гъвкаво. В библиотеката са добавени голям брой нови шаблони, които позволяват на потребителите да създават структурни дизайни за стойки, дисплеи, стелажи и други. Според Zünd новата версия на софтуера е и по-лесна за употреба. Изображенията за преглед на дизайна сега могат да бъдат обновявани с едно цъкане на мишката незабавно след промяна на размерите на дизайна. За потребители, които искат да създадат собствени дизайни, .ai файлът вече съдържа всички възможни методи за обработка, организирани в отделни слоеве. В секцията „panel properties,“ новите дизайни от няколко части могат да бъдат сглобени с няколко лесни стъпки. В режима за 3D преглед потребителите могат да променят параметри като дебелина на материала, цвят и прозрачност и моментално да обновят визуализацията, за да видят промените.

Можете да свалите най-новата версия на Zünd Design Center – ZDC, оттук: www.zund.com/en/download

Източник: zund.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож (на смени)
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова печатна цялоформатн...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама