ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нова генерация двустранно залепващи компресибилни монтажни ленти от LOHMANN

Нова генерация двустранно залепващи компресибилни монтажни ленти от LOHMANN

Четвъртък, 31 Август 2006 ( прочетена 3039 пъти)


ДуплоФЛЕКС ултра се нарича новият стандарт при монтажа на флексопечатни клишета с компресибилни двустраннозалепващи ленти, представени наскоро от фирмата LOHMANN.

Фирмата производител на залепващи ленти от Нойвийд /Рейн във ФРГ оптимизира продуктите от успешната серия ДуплоФЛЕКС и ДуплоФЛЕКС плюс с оглед на бъдещото развитие на отрасъла. Новата монтажна лента ДуплоФЛЕКС ултра има чувствителни подобрения по отношение на елиминирането на въздушните мехурчета по време на монтажа. Това се осъществява посредством новото, полигонално прегвано покритие от полиетиленова хартия и се отразява по време на монтажа на клишетата и печатния процес.
Разработена е и напълно нова лепилна композиция, която прилепва сигурно и надеждно краищата на клишето, даже и при клишета със склонни към разлепване краища или в случаите на печат с цилиндри с малки диаметри. Безпроблемното репозициониране по време на монтажа и лесното демонтиране след печата са задължителни качества на продуктите от тази серия. Специално внимание следва да се обърне на новоразработените видове устойчива полиетиленова пяна, влагани при производството на серията ДуплоФЛЕКС 5.11-5.41 ултра. В резултат на целенасочена съвместна развойна дейност на LOHMANN, заедно с поддоставчиците беше разработена нова рецептура на полиетиленовата пяна за разпенения носител, специално пригодена за използуванe при големи тиражи, без това натоварване да се отразява върху качествените й показатели.
Новите видове пяна се отличават с високи възможности за възстановяване на първоначалната си форма и еластичност по време на печатния процес, което представлява особено предимство при използуването им в модерните бързооборотни флексопечатни машини. С тези нови разработки LOHMANN доказва своята близост до пазарните изисквания и възмож-ностите си за осъществяване на иновационни проекти, които в крайна сметка имат изключително положително влияние върху цялостното развитие на флексопечатното производство.
Новите монтажни ленти ДуплоФЛЕКС ултра вече се предлагат в България от Представителя на фирма LOHMANNКЛЕБЕКС Василев ЕООД.


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама