ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нова дигитална преса от Konica Minolta

Нова дигитална преса от Konica Minolta

Петък, 23 Април 2010 ( прочетена 1556 пъти)


Печатната система Bizhub Press C8000 осигурява високо качество, производителност и надеждност.

Konica Minolta обяви началото на следващото си поколение цифрови преси –Bizhub Press, което ще предлага по-голяма точност и по-добро управление на цвета, поддръжка на по-широк набор от медии и висока производителност.

C8000 е първата машина от новото продуктово семейство. Тя създадена за нуждите на офсетовите печатници, които желаят да преминат към цифрови технологии, както и към доставчици на цифрови печатни услуги, които желаят да разширят производството си. При разработването на цифровите системи Bizhub Press основните акценти ще бъдат високо качество на отпечатъка, надеждност, гъвкавост и възможност за печат на големи тиражи.

"Продуктовата линия Bizhub Press беше създадена съобразно нуждите на крайния потребител. Тя предлага водещи на пазара нововъведения в производителността, надеждността и ускоряването на цялостния работен процес.”, каза Kevin Kern, вицепрезидент на маркетинга на Konica Minolta Business Solutions U.S.A.Inc. "С ефективността си и безкомпромисното качество на печат, съчетани с конкурентна скорост, Bizhub Press C8000 е първия представител на новата продуктова линия.”

Максималната скорост на печат на  Bizhub Press C8000 е 80 страници А4 в минута. Машината поддържа голямо разнообразие от материали с плътност до 350 g/m2 и използва цветен полимеризиран тонер Simitri HD + за печат на изображения с вид, сравним с постигания чрез офсетов печат. C8000 има нова система за настройване на плътността по време на печат, която гарантира постоянното възпроизвеждане на цветовете. Максималната разделителна способност е 1 200 x 1 200 точки на инч. Системата ще се предлага с различни довършителни опции, които осигуряват висока производителност и позволяват създаване на продукти с добавена стойност.

Източник: finance.yahoo.com

Текста написа: Мартин Новев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама