ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нова книга за QuarkXPress 2016

Нова книга за QuarkXPress 2016

Вторник, 13 Септември 2016 ( прочетена 1830 пъти)


Quark обяви излизането на нова книга „Desk Top Publishing with QuarkXPress 2016” (Настолна издателска дейност с QuarkXPress 2016) Martin Turner.

Нова книга за QuarkXPress 2016

 

Авторът, Martin Turner, е бранд консултант за Brand Motor Ltd. Той е дългогодишен потребител на QuarkXPress, започнал е да работи с него от 1996, след като е преминал към Apple Macintosh. Новата му книга с мека подвързия съдържа 356 страници, в които Turner предлага ценни съвети за работата с QuarkXPress, подходящи както за начинаещи, така и за опитни потребители.

Книгата започва с базовите функции на програмата и достига до тънкостите на предпечатната подготовка, генериране на публикации за цифрови устройства, автоматизация и още други. Книгата описва всеки панел, палитра, меню и функция на QuarkXPress 2016. В бележките в полетата е обобщена трудна за намиране информация, съвети от професионалисти и скрити функции.

Turner пише за новата си книга, „През годините съм виждал десетки дизайнери, някои току-що завършили, други опитни ветерани, чиято работа е изпадала в застой, заради липса на критична информация. В тази книга се опитах да отговоря на всичките им въпроси и да разкрия през тях по-голяма част от възможностите, които предлага QuarkXPress 2016. Новите му функции – особено импорта и публикуването в HTML5 ни позволяват да сме по-продуктивни, по-ефективни и по-удовлетворени от работата си. Независимо дали за печат или интернет, повече от всякога досега, QuarkXPress 2016 ни дава силата да радваме окото и да интригуваме съзнанието. ”

Книгата е налична в Amazon.
Източник: пресинформация на Quark
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама