ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нова книга за QuarkXPress 2016

Нова книга за QuarkXPress 2016

Вторник, 13 Септември 2016 ( прочетена 1436 пъти)


Quark обяви излизането на нова книга „Desk Top Publishing with QuarkXPress 2016” (Настолна издателска дейност с QuarkXPress 2016) Martin Turner.

Нова книга за QuarkXPress 2016

 

Авторът, Martin Turner, е бранд консултант за Brand Motor Ltd. Той е дългогодишен потребител на QuarkXPress, започнал е да работи с него от 1996, след като е преминал към Apple Macintosh. Новата му книга с мека подвързия съдържа 356 страници, в които Turner предлага ценни съвети за работата с QuarkXPress, подходящи както за начинаещи, така и за опитни потребители.

Книгата започва с базовите функции на програмата и достига до тънкостите на предпечатната подготовка, генериране на публикации за цифрови устройства, автоматизация и още други. Книгата описва всеки панел, палитра, меню и функция на QuarkXPress 2016. В бележките в полетата е обобщена трудна за намиране информация, съвети от професионалисти и скрити функции.

Turner пише за новата си книга, „През годините съм виждал десетки дизайнери, някои току-що завършили, други опитни ветерани, чиято работа е изпадала в застой, заради липса на критична информация. В тази книга се опитах да отговоря на всичките им въпроси и да разкрия през тях по-голяма част от възможностите, които предлага QuarkXPress 2016. Новите му функции – особено импорта и публикуването в HTML5 ни позволяват да сме по-продуктивни, по-ефективни и по-удовлетворени от работата си. Независимо дали за печат или интернет, повече от всякога досега, QuarkXPress 2016 ни дава силата да радваме окото и да интригуваме съзнанието. ”

Книгата е налична в Amazon.
Източник: пресинформация на Quark
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на офсетова машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Водачи на машини за полагане на пътна ма...
гр. София
фирма ДотБрейн

Началник смяна
гр. Пловдив
фирма БУЛВЕСТ ПРИНТ АД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама