ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нова листова преса демонстрира конкурентоспособността на офсетовия печат

Нова листова преса демонстрира конкурентоспособността на офсетовия печат

Петък, 27 Март 2009 ( прочетена 1664 пъти)


MAN Rolland предлагат борба с кризата чрез повишаване на ефективността, скъсяване на времето за производство и създаване на продукти с добавена стойност.

Новата листова печатна машина Roland 50 (формат до36/52)е предназначена  за малки и средни печатници и цели да ги направи по-конкурентни. Машината беше показана на Druckforum 2009 в Германия. Изложението беше посветено на преси с формат 50cm x 70cm и по-малки.

MAN Roland показа и Roland 200 (52/74) с вграден модул за лакиране. Също така вече е наличен и Roland 500 (52/74) с възможности за автоматизирано студено ламиниране на продукцията. Компанията вярва, че тези технологии подсилват позициите на офсетовия печат в конкуренцията с цифровия.
Според MAN Roland, за по-малките печатници е препоръчителна системата за онлайн поръчки Printnet с Pressmanager, особено когато на разположение е само една печатна машина. Системата осигурява кратко време за подготовка и ефективен работен процес, които са още по-важни по време на икономическия спад.
Мрежовият софтуер за приемане на поръчки и възможностите за автоматично изчисляване на намастиляването могат да бъдат добавени към пресите с цел повишаване на ефективността и съкращаване на разходите. Наред с това Roland предлагат възможност за употреба на безопасни за околната среда консумативи.
Компаниите с ефективно управление на енергията и производство, пестящо материали, едновременно намаляват разхода на суровини и вредните емисии и  пестят пари, добавят MAN Roland.На снимката: новият Roland 50

Източник:  printingtalk.com


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама