ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нова печатна машина от Manroland - ROLAND 700 EVOLUTION Ultima

Нова печатна машина от Manroland - ROLAND 700 EVOLUTION Ultima

Понеделник, 19 Февруари 2018 ( прочетена 915 пъти)


Manroland представи новият ROLAND 700 EVOLUTION Ultima, предназначена за производство на опаковки и висококачествени рекламни материали.

Manroland ROLAND 700 EVOLUTION

 

Manroland са разработили Ultima в отговор на променящите се пазарни условия, пред които са изправени печатниците. Те включват по-високи изисквания за качество, по-голяма сложност на поръчките, по-къси тиражи и съкратено време за изпълнение. Целта на Ultima е да се справи с всички процеси на облагородяване, печат и фолиране, изисквани от пазара на луксозни опаковки и рекламни материали, само с едно преминаване през машината, което носи по-голяма печалба. Производството с едно преминаване, е основната тема на Ultima.

„Ако печатницата може да добави възможно най-много процеси към листа, докато той преминава през пресата, той незабавно става по-изгоден, отколкото, ако останат палети полузавършена работа или трябва да бъдат придвижвани и управлявани допълнително, за да преминат през следващия процес,“ каза д-р Peter Conrady, ръководител на глобалните продажби, Manroland Sheetfed.

Какво е Ultima
В сърцето на новата Ultima е новата платформа на Manroland ROLAND 700 EVOLUTION. Според компанията Ultima е „печатна машинан с един или повече вградени модула за облагородяване и специално довършване.“ Опциите на Ultima включват печат, различни типове покрития, колиране, печат с фолио. Независимо от конфигурацията, обединяващият фактор е OnePass.

Сред новостите в платформата Ultima е централната конзола с нов дизайн и тъч скрийн управление, нова листоподаваща и транспортна система, която намалява загубите на материал, нова технология за подаване на листовете с още по-прецизен контрол, лагери, които значително намаляват вибрациите, нова система за овлажняване. Друга новост е софтуерът за оптимизация на циклите на измиване на валовете, който увеличава времето на готовност.

Източник: manrolandsheetfed.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД

Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама