ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нова печатна система - Ricoh Pro C9200 Series Graphic Arts Edition

Нова печатна система - Ricoh Pro C9200 Series Graphic Arts Edition

Петък, 11 Май 2018 ( прочетена 1150 пъти)






Доставчиците на печатни услуги могат да увеличат печалбата, да намалят оперативните разходи и да стимулират растежа на бизнеса си новата серия цветни листови дигитални печатни машини Ricoh Pro C9200.

Ricoh Pro C9200 Series Graphic Arts Edition

 

Изграден на базата на успешната платформа Ricoh ProTM C9100, серията Pro C9200 предлага по-високо качество на изображението с изключителен регистър на цветовете. Новата технология Auto Colour Diagnosis осигурява постоянно възпроизвеждане и стабилност а цвета. Тя засича и коригира минимални колебания в цвета по време на печат. Гамата поддържани медии за печат е разширена. Новата система може да печата на листове с дължина до 1030 mm при автоматичен двустранен печат, до 1260 mm едностранно. Поддръжката на материали е разширена до 450 г/кв.м.

Производителността е увеличена с модели със скорост на печат до 115 или 135 страници А4 в минута. Производството е допълнително ускорено с онлайн възможности, които позволяват производство на разнообразни продукти. Нов, интуитивен панел за оператора с диагонал 17 инча прави работата по-лесна. Времето за профилактика и поддръжка е намалено чрез добавяне на модули, които се подменят от оператора. Тонерът може да се допълва по време на печат.

Налични са няколко опции за контролер. Те включват Fiery E-45 и E-85 от EFI и високопроизводителния TotalFlow Print Server R-62 на Ricoh, който предлага отлична интеграция с различни решения за предпечатен работен поток. Сред тях са Kodak Prinergy и Agfa Apogee. Има и опция за IPDS поддръжка за AFP печатна среда.

„Няма друга цветна листова печатна машина, която да предлага ефективността и себестойността на Ricoh Pro C9200,“ заяви Eef de Ridder, директор на печата на рекламни материали и индустриалния печат, Ricoh Europe. „Всички тези нововъведения са базирани, за да осигурят гъвкавост и високо качество, за производство с високи изисквания и по-широка продуктова гама. Това включва печат на широка гама материали, което включва синтетика, химизирана хартия, хартии с или без хромово покритие и пощенски пликове. Това помага на печатниците да увеличат ефективността си и да отговорят на разширяващите се потребности на пазара.”

Източник: пресинформация на Ricoh
Текста написа: Мартин Новев



print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама