ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нова платформа Highcon Axis

Нова платформа Highcon Axis

Неделя, 27 Септември 2015 ( прочетена 1438 пъти)


Highcon демонстрира своята нова Highcon Axis web-to-pack платформа на търговското изложение Graph Expo 2015, което се проведе в Чикаго.

Highcon Axis е 2D към 3D платформа, която дава възможност на производителите на опаковки, да добавят възможност за онлайн поръчка на услугите, които предлагат. Highcon са работили заедно с лидерите в индустрията XMPie и Esko, за да предоставят това решение на своите клиенти.

 

Нова платформа Highcon AxisIdo Tsalka, управляващ директор, Web-to-Pack в Highcon каза: "За да пуснем това надеждно решение на пазара, трябваше да си сътрудничим с експертите по персонализация и опаковъчни решения от индустрията. Заедно разширихме съществуващия цифров поток от първоначалния дизайн през целия път към дигитално производство на опаковките с Highcon Euclid."
Idan Youval, директор бизнес развитие в XMPie, компания на Xerox, заяви: "Highcon Axis е разработена на основата на върховата платформа на XMPie и като резултат, прави изработката и довършителните дейности с висока стойност при опаковките лесно и естествено. Освен това, тъй като нашите клиенти са вещи в цифровите работни процеси и персонализацията, те са идеалната общност за приемане на революционните цифрови възможности, които Highcon им предлага с тяхната технология."

Geert De Proost, директор софтуер в Esko: "Ние си сътрудничим с Highcon, откакто стартира Euclid и сме щастливи, че разширихме това сътрудничество чрез интегриране на Esko инструментите за автоматизация в този дигитален работен процес от край до край за приложения по заявка. Интеграцията с Highcon Axis е перфектна илюстрация на това, как партниращи си доставчици могат да създадат творения с добавена стойност и да дадат възможност на професионалистите при опаковките и печата да намалят времето за достигане до пазара и повишаване на производителността."

Highcon ще инсталира решението Axis в бета предприятия към края на 2015 година. Два съществуващи клиента на Highcon, които вече са се съгласили да бъдат бета предприятия са Glossop Cartons във Великобритания и Boutwell Owens & Co., Inc. в САЩ.

Източник: highcon.net
Текста написа: Мария Шабанскаprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама