ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нова платформа Highcon Axis

Нова платформа Highcon Axis

Неделя, 27 Септември 2015 ( прочетена 1316 пъти)


Highcon демонстрира своята нова Highcon Axis web-to-pack платформа на търговското изложение Graph Expo 2015, което се проведе в Чикаго.

Highcon Axis е 2D към 3D платформа, която дава възможност на производителите на опаковки, да добавят възможност за онлайн поръчка на услугите, които предлагат. Highcon са работили заедно с лидерите в индустрията XMPie и Esko, за да предоставят това решение на своите клиенти.

 

Нова платформа Highcon AxisIdo Tsalka, управляващ директор, Web-to-Pack в Highcon каза: "За да пуснем това надеждно решение на пазара, трябваше да си сътрудничим с експертите по персонализация и опаковъчни решения от индустрията. Заедно разширихме съществуващия цифров поток от първоначалния дизайн през целия път към дигитално производство на опаковките с Highcon Euclid."
Idan Youval, директор бизнес развитие в XMPie, компания на Xerox, заяви: "Highcon Axis е разработена на основата на върховата платформа на XMPie и като резултат, прави изработката и довършителните дейности с висока стойност при опаковките лесно и естествено. Освен това, тъй като нашите клиенти са вещи в цифровите работни процеси и персонализацията, те са идеалната общност за приемане на революционните цифрови възможности, които Highcon им предлага с тяхната технология."

Geert De Proost, директор софтуер в Esko: "Ние си сътрудничим с Highcon, откакто стартира Euclid и сме щастливи, че разширихме това сътрудничество чрез интегриране на Esko инструментите за автоматизация в този дигитален работен процес от край до край за приложения по заявка. Интеграцията с Highcon Axis е перфектна илюстрация на това, как партниращи си доставчици могат да създадат творения с добавена стойност и да дадат възможност на професионалистите при опаковките и печата да намалят времето за достигане до пазара и повишаване на производителността."

Highcon ще инсталира решението Axis в бета предприятия към края на 2015 година. Два съществуващи клиента на Highcon, които вече са се съгласили да бъдат бета предприятия са Glossop Cartons във Великобритания и Boutwell Owens & Co., Inc. в САЩ.

Източник: highcon.net
Текста написа: Мария Шабанскаprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на четирицветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник на полиграфическа машина
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД

Почасова работа на четирицветна пълнофор...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама