ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нова продуктова линия от Mark Andy

Нова продуктова линия от Mark Andy

Вторник, 13 Август 2019 ( прочетена 516 пъти)


Новата Digital Pro гама предлага производствена скорост на печат 23,4 метра в минута за всички приложения и ниска себестойност.

Digital Pro 1

 

Mark Andy представиха Digital Pro, ново дигитално решение със скорост на печат от 23.4 m/m, което позволява на бизнеса да използва предимствата на цифровите технологии на изгодна цена. Digital Pro използва CMYK сух тонер. Линията включва Digital Pro 1, която печата от рола на рола и хибриден модел с възможност за различни конфигурации. Европейският дебют на машините ще бъде на Labelexpo Europe в Брюксел през септември.

Digital Pro 1
Digital Pro 1 печата от рола на рола с ширина 30 cm. Според Mark Andy системата Digital Pro е важна за производители с установени работни процеси за печат и довършване, защото прави дигиталния печат по-лесен за операторите. Модулната система позволява добавяне на нови възможности за печат и вградени довършителни операции, съобразени с еволюцията на бизнеса и модела на работа.

Digital Pro 3
Digital Pro 3 включва мултифункционална флексо станция за облагородяване на продукцията и е управлявана от високопроизводителен контролер, който подържа персонализиран печат, ориентиран към пазара на къси и ултракъси тиражи. Digital Pro 3 може да бъде конфигуриран с различни опции за щанцоване за онлайн довършване на етикетите. Digital Pro поддържа широка гама материали за печат и приложения и не изисква обработка преди или след печата. Поддържаните материали включват винил, PVC, фолио.

Компаниите, които имат Digital One печатна машина могат да обновят на място системата си до новата Digital Pro, за да намалят значително разходите и да увеличат печалбата. Обновяването до Digital Pro осигурява 70% по-висока скорост и 30% по-ниски разходи от предишното поколение.

Източник: пресинформация на Mark Andy.
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама