ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нова функционалност в CHILI 5.7

Нова функционалност в CHILI 5.7

Понеделник, 21 Октомври 2019 ( прочетена 368 пъти)


CHILI publish, представиха обновяване, ориентирано към производството на етикети и опаковки.

CHILI 5.7

 

Версията е базирана на обратна връзка от клиентите и предлага подобрени възможности за генериране на баркодове, работа с комбинирани мастила, която съчетава различни стъпки на процеса в един цвят и възможност за персонализация.

Генериране на Laetus и PDF417 баркодове
Фармацевтичната индустрия може да трансформира начина си на работа с представените в новата версия GS1 съвместими баркодове. Новата версия позволява създаване и манипулиране на Laetus кодове, свързани директно в информационна система. Това позволява сигурно проследяване на продуктите след като напуснат производствената линия. Генераторът на фармацевтични Laetus баркодове е напълно съвместим с регулациите на Crypto-Code Act.

Разширената поддръжка на интеграция на баркодовете се отнася и за включването на PDF417 кодове, функция, която е изключително ценна за компаниите, които работят в транспорта и логистиката, както и за някои организации, които работят с държавни поръчки.

Комбинирани мастила
Друга възможност, добавена по желание на потребителите, позволява добавяне на комбинирани цветове. За хората, които създават дизайн на опаковки, независимо от пазара, сектора или индустрията, за който са предназначени, тази възможност е критична за правилното цветоотделяне. Тя предлага необходимата гъвкавост за контрол на издупчването и печата на цветовете един върху друг по лесен и интуитивен начин.
Потребителите могат да съчетават няколко CMYK цвята със спот. Това прави лесен печата на цветен обект с допълнителен слой като бяло мастило, лак или релеф.

Персонализация
Функцията „step“ при генериране на PDF вече поддържа бази данни. Това позволява всяко копие от дизайна да е уникално на крайната форма за печат. Чрез функцията за персонализация потребителите могат да използват база данни, за да генерират големи количества етикети в различните версии, от които имат нужда. Това може значително да оптимизира процесите на дизайна и предпечата.

Източник: Пресинформация на CHILI publish
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама