ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нова LV серия машини за лазерно гравиране от Roland DGA

Нова LV серия машини за лазерно гравиране от Roland DGA

Сряда, 11 Септември 2019 ( прочетена 317 пъти)


Новата серия машини са мултифункционални и лесни за използване, използват CO2 лазер и могат да гравират с лекота и точност върху стотици типове материали.

Налични са два модела. LV-180 има мощност от 30W и маса с размери 50х37 см. LV-290 има мощност 40W и маса с размери 80х55 см.

 

LV-180 и LV-290Машините от серията LV се съчетават идеално с плоскопечатащите настолни принтери Roland VersaUV LEF и LEF2 за съчетаване на лазерно рязане с директен печат. И двете LV устройства използват безконтактен CO2 лазер за лесно и бързо гравиране на сложни форми и текст с ясни очертания на пластмаси, дърво, кожа, хартия, корк и други материали. За разлика от конвенционалните системи за гравиране, LV предлагат чисто и плавно изрязване на контурите, без назъбване. Това премахва потребността от допълнителна обработка. LV серията предлага постоянно високо качество на рязането, без деградиране на качеството с времето.

LV-180 и LV-290 са лесни за инсталиране и имат функции, които увеличават точността, безопасността и удобството на работа. DC Servo двигател, съчетан с надеждна система за задвижване, машините предлагат гладка и безпроблемна работа. Системата Auto-Focus Pin автоматично настройва височината с натискане на бутон. Това, заедно с лазерния пойнтер, прави настройката на материала лесна. Драйверът на LV за Windows е съвместим с CorelDRAW, Adobe Illustrator и AutoCAD и подпомага операциите по рязане и гравиране. Интуитивния панел повтаря операции без нужда от използване на драйвера.

Лазерите на LV отговарят на изискванията за Class 1 според международния стандарт IEC60825-1, което гарантира съвместимост и с най-строгите изисквания за безопасност. Поддръжката на машината също е лесна, благодарение на удобния капак, който осигурява лесен достъп.

Източник: rolanddga.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама