ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Новите мултифункционални режещи маси Kongsberg XN предлагат голяма гъвкавост при достъпна цена.

Новите мултифункционални режещи маси Kongsberg XN предлагат голяма гъвкавост при достъпна цена.

Вторник, 10 Април 2012 ( прочетена 2060 пъти)


ESKO продължава да разширява продуктовата си гама с пускането по време на drupa на нова серия маси за довършителни работи Kongsberg XN с ъпгрейд на iCut Suite с включен i-Cut Automate.

Цифровите довършителни решения от Еско ще бъдат демонстрирани на drupa на щанд A23 в зала 8Б.
"Нашите Kongsberg маси предлагат рентабилни цифрови довършителни операции, без разходите на конвенционалните щанци и оборудване", обяснява Стив Бенет, вицепрезидент на Esko, Digital Finishing Business. "И както хората ще видят на drupa, Esko продължава да дефинира "законодателните" стандарти за производителност и гъвкавост при късите тиражи. В комбинация с нашия интегриран софтуерен пакет i-Cut, ние предлагаме цифрови довършителни решения за всеки процес, материал и приложение."

Ново: Kongsberg XN подхожда на почти всяко приложение
Kongsberg XN е най-гъвкавата и най-ефективната довършителна маса на разположение в средния клас на пазара. Разполагайки с възможност за работа с най-широка гама от материали, новата маса обслужва всички пазари от опаковките до решенията за реклама. В допълнение, Kongsberg XN може да се използва за рязане на пластини, като част от флексо пакета Esko Digital Flexo Suite, както и могат да се справят с тежки материали, използвани при защитни опаковки.
Изборът от четири инструментални глави и пълен асортимент от инструменти гарантират несравнима гъвкавост. Новоразработени инструменти включват направата на V-канали и плътни плоскости, и Брайлов инструмент и др. На разположение са опции, които увеличават производителността и качеството за всяко приложение. Kongsberg има доказано решение, независимо дали искате допълнителен софтуер, за да помогне при регистрация на отпечатани материали, като i-cut Vision Pro, допълнителни глави и/или инструменти за разширяване на гъвкавостта или добавки като конвейер, AutoFeeder или подаващ модул за повишаване на автоматизацията и производителността.

Фреза High Power
Новият Kongsberg на XN може да бъде оборудван с по-мощна фрезоваща глава, наречена MultiCUTHP. С това ново мощно средство MultiCUT-HP, Kongsberg XN предлага до 3 пъти по-голяма производителност на фрезоване. Дори и при обработката на най-трудните материали, тя запазва постоянна производствена скорост. Благодарение променлива вакуум технология, консумира по-малко енергия.

XN отива нагоре в размери и материали
Освен съвременния дизайн, Kongsberg XN има модулен индустриален дизайн на плота и е на разположение в различни размери, от най-малкия 1680 х 1270 мм (66 "х 50") - Kongsberg XN20 до най-големия 2210 х 6550 мм (87" x 258") -Kongsberg XN48.Разширената работна площ позволява пълен достъп по Y-оста на всички инструменти. Дължината на модели XN24 и XN44, е удължена до 3200мм (126 ") за по-голяма цифрови печатни материали.
Със стартирането на платформата XN, Esko разширява продуктова гама към своите клиенти, като им позволява да растат както в производителността, така и гъвкавост, тъй като техните нужди растат: на Kongsberg XN покрива средния клас на пазара, докато XP платформата е насочена към най-високите нужди от производителност и автоматизация. И двете платформи идват със солиден набор от стандартни инструменти, който може да бъде разширен с все по-голям набор от сменяеми инструменти за широк спектър от цифрови довършителни приложения.i-Cut Automate 12: софтуер за автоматизация на работния поток за производители на знаци и дисплеи
i-Cut Suite е най-добрата колекция софтуер за автоматизация на работния поток, насочена към потребителите на голямо-форматно дигитални принтери и / или цифрови довършителни системи. Клиентите ще се насладят на предимствата на оптимизирания печат на форми, на баланса при дизайни с нестандартни форми, в следствие на което спестяванията на скъпи материали надхвърлят 20%.
Сега, с i-Cut Automate 12, въз основа на технологията на Automation Engine 12, интерактивни функции, като създаването на криви за рязане, добавяне на раздувки и създаване на параметри за „гнездене“, могат да бъдат автоматизирани. В условия на производство на къси тиражи, автоматичното създаване на най-оптималния макет за печат е ясен начин за увеличаване на капацитета, намаляване на риска от грешки и намаляване на отпадъците от скъпо струващи материали. Чрез премахване на повтаряща се работа от операторите, на разположение е повече време за по-високостойностни операции, творчески принос и за обслужване на клиенти, заедно с по-бърза доставка до клиентите и оптимизиране на реда в парични средства.

Най-пълната гама цифрови довършителни маси по време на drupa 2012
По време на Drupa, четири Kongsberg маси ще бъде изложени на щанда на Esko, включително:
 •  Kongsberg XN24 за широк спектър от цифрови довършителни приложения
 •  Kongsberg XE10 Auto предлага автоматизиран кратък производствен цикъл на широка гама от материали
 •  Kongsberg XP24 за довършителни операции на цифрови печатни материали и къси тиражи опаковки
 •  Kongsberg XP-44-А, най-голямата Kongsberg конфигурация, която някога е показвана на търговски изложения, включваща напълно автоматизирани производства за опаковки и рекламни стелажи и дисплеи.

В допълнение, различни партньори в индустрията ще покажат Kongsberg маси на техните щандове:
 •  Kongsberg XN20 при FUJIFILM (зала 8б, щанд A25 1-3)
 •  Kongsberg XP24 при Hewlett-Packard - HP (зала 4, щанд D60 1-9.)

"Esko обнови и актуализира гамата си от цифрови решения за довършителни операции за тази drupa. Нашата гама от хардуер днес идеално пасва на нуждите на все по-голям набор от приложения, изискващи цифрова обработка: частични и пълно рязане на PVC, цифрово отпечатани търговски брошури и папки, къси тиражи от опаковъчен картон и велпапе, знаци от твърди материали, дисплеи и интериорни декорации са само част от многото приложения, които се нуждаят от разходно-ефективно цифрово решение за довършителни обработки. ", заключава Стив Бенет. "Освен това, ние разширихме нашия мощен  i-Cut софтуерен пакет и внедрихме в приложения, които рационализират целия производствен процес на знаци и дисплей, от оформлението до отпечатването и обработката на готовите резултати. Ние сме въодушевени да покажем нашата гама от цифрови довършителни решения на Drupa и да покажем на посетителите, че Esko има решения за всяка потребност! "

Източник: Адком


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама