ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Новите basysPrint UV-Setter работят с над 60 вида пластини от 15 различни производителя

Новите basysPrint UV-Setter работят с над 60 вида пластини от 15 различни производителя

Вторник, 13 Март 2012 ( прочетена 1389 пъти)


На drupa 2012 компанията basysPrint ще представи ново поколение от полу и целоформатни Сtcp системи работещи с конвенционални офсетови пластини.

basysPrint UV-Setter

Тези нови системи позволяват на тях да се експонират практически всички конвенционални офсетови пластини използвани в съвременния офсетов печат. Сtcp машините на basysPrint работят с излъчване с дължина на вълната 405 нанометра и това им позволява да са съвместими с над 60 вида пластини от 15 различни производителя. Новите Сtcp стартират под наименованието UV-Setter Series 460x и Series 860x могат да работят с пластини с формат от 200x200 до 940x1150 мм. и максимална резолюция 2400dpi. Самите Сtcp имат възможност за работа едновременно с две пластини с по-малък формат, което повишава тяхната производителност до 145 пластини за час с формат 400x550 мм. Модулната конструкция на UV-Setter Series 460x и Series 860x позволява отначало да се работи в ръчен режим, а след това в зависимост от обема на производството да се дооборудват за да се автоматизира напълно процеса на производство.
 
Още две преимущества на новите Сtcp-системи са възможността за дистанционно управление и контрол чрез смартфон или лаптоп. Освен това съществено преимущество е и ниския разход на енергия в сравнение с други конкурентни Сtcp-системи - 2,3 кВт. (по данни на basysPrint).

Освен новите модели UV-Setter Series 460x и Series 860x, basysPrint ще представи на drupa 2012 и Сtcp-системи с VLF-формат – до 1485x2100 мм.

По материали на www.printdaily.ru
Написа инж. Васил Станев
print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама