ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Новите basysPrint UV-Setter работят с над 60 вида пластини от 15 различни производителя

Новите basysPrint UV-Setter работят с над 60 вида пластини от 15 различни производителя

Вторник, 13 Март 2012 ( прочетена 1286 пъти)


На drupa 2012 компанията basysPrint ще представи ново поколение от полу и целоформатни Сtcp системи работещи с конвенционални офсетови пластини.

basysPrint UV-Setter

Тези нови системи позволяват на тях да се експонират практически всички конвенционални офсетови пластини използвани в съвременния офсетов печат. Сtcp машините на basysPrint работят с излъчване с дължина на вълната 405 нанометра и това им позволява да са съвместими с над 60 вида пластини от 15 различни производителя. Новите Сtcp стартират под наименованието UV-Setter Series 460x и Series 860x могат да работят с пластини с формат от 200x200 до 940x1150 мм. и максимална резолюция 2400dpi. Самите Сtcp имат възможност за работа едновременно с две пластини с по-малък формат, което повишава тяхната производителност до 145 пластини за час с формат 400x550 мм. Модулната конструкция на UV-Setter Series 460x и Series 860x позволява отначало да се работи в ръчен режим, а след това в зависимост от обема на производството да се дооборудват за да се автоматизира напълно процеса на производство.
 
Още две преимущества на новите Сtcp-системи са възможността за дистанционно управление и контрол чрез смартфон или лаптоп. Освен това съществено преимущество е и ниския разход на енергия в сравнение с други конкурентни Сtcp-системи - 2,3 кВт. (по данни на basysPrint).

Освен новите модели UV-Setter Series 460x и Series 860x, basysPrint ще представи на drupa 2012 и Сtcp-системи с VLF-формат – до 1485x2100 мм.

По материали на www.printdaily.ru
Написа инж. Васил Станев
print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Мениджър Ключови клиенти
гр. София
фирма GPTS Ltd

Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама