ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Новият модел DocuColor® 8080 на Xerox печата с матово мастило

Новият модел DocuColor® 8080 на Xerox печата с матово мастило

Сряда, 16 Ноември 2011 ( прочетена 1205 пъти)


Притежателите на дигиталната машина получават достъп до пакета от ефективни решения на Xerox за бизнес развитие - Profit Accelerator®, който съдържа ценни идеи и насоки за промотиране на дигиталния печатен бизнес.

DocuColor 8080 предоставя три основни конкурентни предимства: инструменти за повишаване на продуктивността, матово мастило и пакет за управление на качеството на цвета - Automated Color Quality Suite (ACQS).
  • Пакетът от инструменти за по-висока продуктивност улесняват най-често срещаните задачи за печат чрез готови шаблони. Широкият набор от приложения - от предпечатни операции и job ticketing до персонализиране - позволява на печатарите да повишат чувствително броя на извършените задачи дневно. Всеки инструмент от пакета за продуктивност се предлага със софтуер от FreeFlow® Digital Workflow Collection и онлайн поддръжка, които помагат на потребителите да постигнат максимална продуктивност, възможно най-бързо;
  • Матовото мастило е идеално за разнообразни маркетинг приложения. Предлага мек, матиран завършек, който поставя акцент върху цветните изображения, включително и върху сенките и светлите участъци. Мастилото придава вид и усещане за офсетов печат, постигнати, всъщност, с бързината и лекотата на дигиталния печат.
  • Прецизността при цветовете е постигната чрез ACQS - набор от инструменти, управлявани от вграден спектрофотометър, който измерва цветовете в контролни отпечатъци. ACQS автоматизира калибрирането с минимални намеси от страна на оператора и дава възможност за по-високостойностни приложения.

DocuColor 8080 може да се окомплектова с три различни Rip-a, на EFI Fiery®, CREO, Xerox, а също така и с различни довършителни решения, създадени от лидери в бранша, като CP Bourg и Horizon.

Всяка печатница с инсталирана печатна машина DocuColor 8080 получава достъп до пакета от ефективни решения на Xerox за бизнес развитие - Profit Accelerator®, който съдържа ценни идеи и насоки за промотиране на дигиталния печатен бизнес.

Източник: xerox.bg
print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Технически асистент
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт за обслужване на клиенти
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговски сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама