ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Новият работен поток на KODAK - PRINERGY 6.1 опростява допълнително предпечатния процес

Новият работен поток на KODAK - PRINERGY 6.1 опростява допълнително предпечатния процес

Понеделник, 25 Август 2014 ( прочетена 1966 пъти)


Последният PRINERGY работен поток предоставя подобрено създаване на работни задания и нови инструменти за изграждане на сценарии.

KODAK - PRINERGY 6.1

 

Водещият в печатната индустрия софтуер за производствен работен поток на Kodak продължава да вдига летвата в автоматизацията и опростяването на предпечата с пускането на KODAK PRINERGY Workflow 6.1. Тази нова версия на PRINERGY продължава да надгражда върху историята на иновации с по-добър уеб-базиран интерфейс и лесни инструменти за управление на работните задания, включително модул за изграждане на сценарии, прозорец за описване на крайния продукт, частични и секционни изгледи и списък с цветоотделки. Заедно, тези актуализации предлагат на клиентите лекота за използване и по-голям контрол за повишена последователност и ефективност в техните предпечатни операции.

"Създаването на KODAK PRINERGY Workflow 6.0 цели да предостави лекота на използване и автоматичен контрол, както за начинаещи, така и за опитни потребители на PRINERGY Workflow" - каза Майк Тедеско, продуктов мениджър на Kodak, Unified Workflow Solutions. - "Нашето обещание към клиентите беше всяка следваща версия на PRINERGY Workflow да надгражда основите чрез създаването на допълнителни инструменти, които да направят създаването на работни задания, автоматизирано и с възможно най-малко грешки. PRINERGY Workflow 6.1 е резултат от желаните от клиентите подобрения - най-важният компонент в нашия процес на разработване."

Вдъхновени от клиентите подобрения в KODAK PRINERGY Workflow 6.1
• Изграждане на сценарии - нов инструмент за автоматизация на производството, който улеснява създаването на работни потоци от намерението до крайния продукт - просто и бързо.
• Job Intent Window – единно място, където потребителите могат да определят спецификациите от високо равнище на крайния продукт.
• Нови и актуализирани частични и секционни изгледи - потребителите могат бързо да променят стойности бързо, което води до по-малко грешки и по-бърза работа.
• Списък с цветоотделки - както бе поискано от клиентите, новото в раздела Производство е изгледа с цветоотделки. С този опростен изглед операторите могат да оптимизират експонацията, осигурявайки им по-голяма ефективност.

Източник: www.kodak.comprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

ПЕЧАТАР МАЛЪК ФОРМАТ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама