ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Новият Screen Truepress ще дебютира на Hunkeler Innovationdays

Новият Screen Truepress ще дебютира на Hunkeler Innovationdays

Вторник, 27 Януари 2015 ( прочетена 1844 пъти)


Новата машина ще бъде показана за пръв път пред публика в Люцерн, Швейцария на Hunkeler Innovationdays в края на февруари.

Truepress Jet520HD

 

Мастиленоструйният Truepress Jet520HD беше представен през септември миналата година и ще изпълнява реални поръчки на изложението. Сред тях ще са висококачествени готварски книги. Те ще бъдат довършени чрез термолепене на щанда на Horizon. Други продукти, които ще бъдат произведени на място са списания в малки тиражи и пълен комплект брошури на Hunkeler на пет различни езика, които ще бъдат зашити с тел на щанда на Screen.

На щанда на компанията ще бъде инсталиран и предшественика на Jet520HD, Truepress Jet520. Новият Screen Truepress Jet520HD има същата ширина на ролата като Jet520, но транспортът е изцяло нов, технологията на сушене е нова, както и печатащите глави и технологията за растеризиране.

В резултат машината може да печата на медии от 40 до 250 грама на кв. м със скорост до 50 метра в минута с разделителна способност от 1200 точки на инч или със 120 метра в минута при 600 точки на инч. Максималната скорост на печат на Jet520 е 128 метра в минута при резолюция от 360 точки на инч. Новите инкджет глави поддържат променлив размер на капката, което води до намаляване на консумацията на мастило. Модулният дизайн на системата позволява добавяне на допълнителни глави за разширяване на възможностите на стандартния четирицветен модел.

Източник: screeneurope.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама