ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Новият Xerox iGen4 – еволюция в цифровия печат

Новият Xerox iGen4 – еволюция в цифровия печат

Сряда, 22 Април 2009 ( прочетена 2654 пъти)


iGen4 се отличава с висока производителност и множество революционни особености, благодарение на които е възможно постигането на отлично качество на отпечатъка при ниска себестойност и икономия на труд.Xerox iGen4 е продукт на многогодишни услия и изследвания от страна на разработчиците. Новата машина на Xerox притежава множество принципно нови технологии, благодарение на които е достигнато увеличение в производителността от порядъка на 25-35%, подобрена е автоматизацията и са намалени общите експлоатационни разходи. iGen4, може да се похвали с някои технологични достижения, които са уникални, разработени в лабораторията на Xerox, специално за него. А именно:
- Технологията за безконтактен пренос, благодарение на която е възможно постигането на високо качество на крайния продукт при значителна иконономия на средства за обслужване.
- Възможност за работа с различни по вид медии при рекордно голям максимален формат за дигитален печат от 364х572мм

Към списъка с уникалните нововъведения спада и системата Carrier Dispense, която допринася за високото качество на печат и повтаряемостта на отпечатъка. Xerox iGen4 разполага и с вграден спектрофотометър, който значително улеснява калибрирането на машината и създаване на подходящи цветови профили.

Xerox iGen4 предлага възможност за работа с медии в много широк диапазон от видове и грамажи като позволява печат на 350г/м2 със скорост до 110 страници в минута при максималната резолюция от 600х4800 dpi. Революционната конструкция на машината както и използването на принципно нови технически решения способства за получаването на равномерен отпечатък както при печат върху конвенционални медии, така и при печат върху структурирани или такива с ефектно покритие.

В базовата конфигурация на Xerox iGen4 е наличен контролер за печат на компанията Creo – FreeFlow Print Server като в допълнение, може да бъде доставено програмно-апаратното решение Free Flow Digital Workflow Collection. В резултат получаваме по-лесно управление на машината достъпно и през интернет.

Основни потребители на моделът Xerox iGen4 са: големите печатници, студиата за дигитален печат, големите корпорации, организации от различни отрасли и др.

Източник: xerox.ru


print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на полиграфическа машина
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама