ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Новия пакет Adobe Production Studio.

Новия пакет Adobe Production Studio.

Понеделник, 20 Февруари 2006 ( прочетена 2107 пъти)


Новите пакети за дизайн, web и видео, включващи най-новия софтуер на Adobe и Macromedia - софтуерът, на който разчитат милиони творци, дизайнери, видео професионалисти и web организации

Включва новите версии на After effects, Adobe Premiere Pro, Adobe Audition, Adobe Encore DVD; въвежда Adobe Dinamic Link и поддръжка на Flash Video.

Adobe Production Studio комбинира пълните нови версии на най-добрите продукти на Adobe за видео и графика — Adobe After Effects 7.0, Adobe Premiere Pro 2.0, Adobe Audition 2.0, Adobe Encore 2.0, Adobe Photoshop CS2 и Adobe Illustrator CS2.

Пакетът предлага и Flash Video (FLV) експортни възможности като осигурява на видео професионалистите нов метод за представяне на съдържание в Web средата, използвайки този познат Web видео стандарт.

Интеграцията между новите версии на After Effects, Adobe Premiere Pro и Photoshop CS2, продуктивността която предлага Dynamic Link и поддръжката на Flash Video, спестяват време на потребителите на новия Adobe Production Studio, така че да могат да се фокусират върху творческите си предизвикателства.

Интелигентен работен процес премахващ производствените пречки


Adobe Production Studio предоставя много подобрения в работния процес, с което позволява на потребителите да максимизират своята производителност. Adobe Dynamic Link дава възможност да бъдат прехвърляни композиции от After Effects директно в Adobe Premiere Pro и Encore DVD, без да е нужно да се компилира първо. Промените автоматично се обновяват, така че потребителите могат веднага да виждат в контекст. Други специфични за подобряването на работния процес характеристики са: нов унифициран интерфейс; способността за улавяне на метраж използвайки Adobe Premiere Pro от самия After Effects; Adobe Bridge, пълнофункционален файлов браузер, който може да бъде пуснат независимо или от всяко едно от приложенията в Production Studio.
 
„Adobe Production Studio ще изненада много хора и ще даде на тези търсещи цялостна интегрирана работна среда за редактиране, видеообработка, ефекти, обработка на звук и създаване на DVD, истинско “Pro” решение.”, казва Ланс Бакелдер, главен редактор на O Entertainment!.

Дизайн със сила и способности


Adobe Production Studio комбинира най-добрите приложения на Adobe за видео и аудио с необходимите графични способности на Photoshop CS2 и Illustrator CS2. Извличайки полза от глобалния обсег на формата PDF на Adobe, клиента може да преглежда проект бързо и експедитивно благодарение на Adobe Clip Notes, нов начин за получаване на обратна връзка при проекти работени с Adobe Premiere Pro. Поддръжката на OpenGL 2.0 в After Effects ускорява производственото време. Новият ниско-латентен инструмент за миксиране в Adobe Audition дава моментни резултати, а Adobe Encore DVD включва възможността за по-лесно създаване на slideshow. В допълнение, в пакета са включени още осем гигабайта безплатни активи за дизайн, които потребителите могат да използват за създаване на различни проекти.

Широка поддръжка за стандартизирани технологии

Обширната поддръжка за индустриални стандарти, формати и хардуер предоставя гъвкавост за лесно интегриране на Adobe Production Studio в съществуваща работна среда. After Effects и Adobe Premiere Pro предлагат експорт на Flash Video файлове, така, че потребителите да могат да интегрират Adobe Production Studio във Flash средата за доставка на видео съдържание към Web. 32-битов цвят (HDR) в After Effects Profesional и 10-битов цвят (YUV) в Adobe Premiere Pro 2.0 осигуряват чисто качество на цвета. Adobe Production Studio осигурява поддръжка на 32-битово аудио и високо прецизна аудио продукция.

Новите пакети за дизайн, web и видео, включващи най-новия софтуер на Adobe и Macromedia - софтуерът, на който разчитат милиони творци, дизайнери, видео професионалисти и web организации

Adobe Systems Incorporated представи в края на миналата година три нови пакета като комбинация на дизайнерските и издателски възможности: Adobe Creative Suite 2 и видео продуктите на Adobe с интерактивната сила на софтуера на Macromedia - Flash Professional 8 и Macromedia Studio 8.
Adobe придоби продуктовата линия на Macromedia, закупувайки Macromedia с транзакция, която формално приключи на 3 декември 2005 г.

Пакетът на Adobe за дизайн е комбинация на Adobe Creative Suite 2 Premium с Flash Professional 8.
Пакетът на Adobe за web събира заедно Adobe Creative Suite 2 Premium и Studio 8.
Видео пакетът на Adobe съдържа Adobe Production Studio и Flash Professional 8.

Пакетите от софтуерни решения дават възможност за креативност и мрежово развитие.

За Adobe Systems Incorporated

Adobe е световен лидер в областта на софтуерните решения за създаване, управление и доставяне на висококачествено и надеждно цифрово съдържание.
За повече информация посетете www.adobe.com

За BMG
БиЕмДжи ООД е оторизиран дистрибутор за България на световните софтуерни производители Microsoft, Microsoft OEM, Symantec, Autodesk, Adobe Systems, Pantone и Corel Corp.
За повече информация посетете www.bmg.bg

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец печатни продукти
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машини за довършителни проце...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама