ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нови възможности за HP Indigo

Нови възможности за HP Indigo

Вторник, 14 Август 2018 ( прочетена 1061 пъти)


HP Indigo демонстрира нови начини за развитие на дигиталния печат и прилагане на Industry 4.0 философията в практиката. Нововъведенията са в областите на добавената стойност, качеството и автоматизацията на дигиталния печат.

HP Indigo HDFM screen

 

„Виждаме огромен импулс при клиентите си с над 800 броя от нашата преса с формат B2 вече инсталирани по света,“ каза Alon Bar-Shany, управител, HP Indigo, HP Inc. „Опростено казано, клиентите на HP Indigo печелят благодарение на приложения с висока добавена стойност и на автоматизацията на производството с помощта на PrintOS и други решения на HP Indigo. С гордост представяме иновации и на двата фронта.“

HP Indigo HDFM screen
HP Indigo 12000HD Digital Press предлага нова HP Indigo FM (стохастична) технология за растеризиране. HP Indigo HDFM mode1 поставя мастилените точки в произволен ред и премахва появата на розетка и моаре. Резултатът е засилена рязкост в изображения с много детайли и полутонов текст.

Silver ElectroInk за рекламни материали
Компанията представи HP Indigo ElectroInk Silver за рекламни материали за HP Indigo 7900. Новото мастило позволява печат със сребро с едно преминаване през машината, както и възпроизвеждане на гама метални цветове на стандартни хартии. Това премахва потребността от печат на метализирани медии.

HP SmartStream Collage
HP SmartStream Collage е нова технология за печат на персонализирани изображения. Тя е наследник на HP SmartStream Collage и предлага създаване на уникални дизайни чрез произволно манипулиране на елементи, включително лога и символи. Приложенията са за рекламни материали, опаковки и други.

Защита
Техники за защита на автентичността, които включват HP Indigo ElectroInks UV Yellow и Blue, както и други защитни техники. Тези нововъведения ще бъдат достъпни чрез софтуерен ъпдейт за HP Indigo 10000 и 7000 сериите.


На IGAS 2018, HP демонстрира различни решения, които помагат на потребителите да приложат концепции Industry 4.0 на практика. Печатните машини и цялата техника са оптимизирани с нови автоматизирани решения, които помагат за автоматизацията на хиляди поръчки всеки ден.

Източник: пресинформация на HP
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител за търговски отдел
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама