ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нови продукти и премиери по време на COPI’S от FACTOR.BG

Нови продукти и премиери по време на COPI’S от FACTOR.BG

Сряда, 27 Септември 2017 ( прочетена 1395 пъти)


FACTOR.BG на изложението COPI’S 2017 - ще има какво да се види, ще има защо да се купи!

Серия уникални продукти от NESCHEN:
- Roller.Dot - уникални лепилни точки, с диспенсър, с гаранция за FineArt приложения - безброй приложения
- Gudy FineArt  - двустранно-лепящи ленти и ролки, специално създадени за рамкиране, каширане и паспартиране на арт-фотография. Сертифицирано качество!
- Едностранни хартиени лепенки за монтиране на фотографии и за реставриране на книги FILMOPLAST P и FILMOPLAST P90, сертификат за FineArt приложения.
- Neschen Performance Wallpapers - серия тапети за най-взискателните интериорни дизайнери- база от нетъкан текстил, 5 красиви релефни текстури, без съдържание на PVC, гарантирано екологични и безвредни. Перфектни за Латекс, Солвент, Еко-Солвент, УВ!

ILFORD Creative Emulsion - едно от световните имена във фотографията отново представи уникален продукт. Creative Emulsion е специално инк-джет покритие в две разновидности, което позволява всеки артист на произведе СВОЯ СОБСТВЕНА медия за фотографски печат. На COPI'S може да се закупи специален тестов комплект, включващ по 250 мл от двете емулсии и специален вал за равномерно нанасяне. Може да се запишете и за специален уъркшоп (след изложението), където известен български арт-фотограф ще показва как да си нарпавите своя собствена хартия - от самата хартия, полагането на емулсията и печатането, а всеки самостоятелно ще експериметира с материалите и машините.

KATANA - две нови текстурирани медии, подходящи за принтери с мастила водна база и за латексови принтери - Graf и Hammer са отличен избор за фотографии, пейзажи, визитки, покани, етикети. Матови текстурирани повърхности, за печат без отблясъци.

VAPOR - вероятно най-популярната марка тениски за сублимация, произведени от уникалнаа материя - Performance Polyester. На докосване и при носене е неразличма от памук, но попива влагата по-добре, изсъхва по-бързо, не позволява развитието на микроби и неприятни миризми при изпотяване и са специално проектирани, за лесна декорация със сублимационен трансфер. Всеки собственик на сублимационен принтер може да започне да предлага уникални по своите качества, пълноцветно персонализирани тениски на своите клиенти.

Kaspar - сублимационни хартии за професионално ползване. Отлично качество на световно ниво - нищо общо с турските пелюри, набедени за сублимационни медии! Най-добрата цена за истинска сублимационна хартия в България, с безплатна доставка. Забравете за разливане и бавно съхнене, за лош контраст и измити цветове! Безплатни количества за проби!

ПРОМОЦИИ СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ ЗА COPI'S:

ТЕКСТИЛЕН ПЕЧАТ:
- Epson SC-F2000 - Бестселърът за директен печат на облекла, с пъти повече инсталирани бройки от всички конкурентни модели, взети заедно! 1 година пълна гаранция, включително и на печатащата глава!
- Epson SC-F6200/7200/9200 - тези, които следят тенденциите в сублимационния печат знаят, че тези машини спечелиха солидна репутация на Epson в този бизнес сегмент. Най-евтини в класа си, най-бързи в класа си, с най-евтини ОРИГИНАЛНИ мастила, със себестойност на печат, силно конкурентна на големите турски печатници, с надеждност, автоматизация и безпроблемност, каквато не сте вярвали, че може да съществуват. Не приемайте на доверие - ще Ви дадем контакти с нашите клиенти, попитайте тях! Подкрепено с 3 години пълна гаранция!

 

Epson SC-F2000РЕКЛАМЕН И ИНТЕРИОРЕН ПЕЧАТ

- Epson SC-S40610 - Най-сериозният конкурент на латексовите принтери (по екологичност, безопасност, издръжливост, разход на енергия и с превъзхождащо качество на печат) и на китайските солвентни "клонинги", по цена на машината и себестойност на квадратен метър отпечатана продукция, без изобщо да коментираме качество, надеждност, автоматизация и лекота на експлоатация. Подкрепено с 2 години пълна гаранция!
- Epson SC-P20000/10000 - принтерът за интериорни дизайнери и  фотографи. Невъзможното съчетание на скорост и върхово качество на печата, плюс недостижима екологичност и безопасност, с мастила изцяло на пигментна водна база. Няма по-голяма сигурност, че клиентите ви ще получат абсолютно безвреден продукт - било то тапет, постер, фотография върху истински артистични хартии и платна, като тези на художниците, или дори чертежи, кройки, 3D визуализации. Само за COPI'S - с 3 години пълна гаранция!

ФОТОГРАФСКИ И ЕЖЕДНЕВЕН ПЕЧАТ
- Epson L805, L810, L850 и L1800 няма да са на по-специални цени, защото никъде няма по-добри цени! Никъде няма и тригодишната гаранция, която осигурява FACTOR.BG. Но пък има две страхотни промоции за тази серия принтери:
1. Epson Cashback - Epson Ви връща от 80 до 125 лв. за всеки закупен принтер, директно по Вашата банкова сметка! 
2. Върнете стар принтер, при покупката на нов и получете 101 лв. под формата на фотохартии KATANA. 
Фотографите познават принтерите от L-серията отлично, те са предпочитаният избор в повечето фотографски ателиета. Но интересното при тях е, че те може да се окажат ценна алтернатива на скъпите лазерни принтери, струващи 10000 и повече Евро, за малки рекламни агенции и студия за дизайн. Освен снимки с истинско фотографско качество, на тях можете да печатате визитки, документи, чертежи, постерчета, календари, 3D визуализации, проекти и дизайни за показване на клиент, покани, фотокниги, каталози, дори рекламни сувенири - специалните продукти Adventa!
При себестойност на мастилото до 20 стотинки с ДДС за плътна фотография А4, с наситени цветове и включеното мастило за над 2000 снимки 10/15 (и няколко пъти повече цветни документи).

ПРОМОЦИЯ УДЪЛЖЕНИ ГАРАНЦИИ
Epson SureColor P6000, P7000, P8000, P9000, P10000 и P20000 - 3 години пълна гаранция
Epson SureColor S40610, S60610 и S80610 - 2 години пълна гаранция
Epson L805, L810, L850 и L1800 - гаранция 3 години или 50000 копия, което настъпи по-рано
Epson SureLab D700 - гаранция 3 години или 50000 копия, което настъпи по-раноF-серия - 3 години
Истинските Гел-принтери за сублимация и трансфер върху светъл памук Sawgrass VIRTUOSO SG400 и SG800 - 2 години пълна гаранция

АКЦЕНТИ
Ето накратко и другите важни неща, които си струва да се видят на щанда ни:
Forever FlexSoft - само е черно-бял лазерен принтер можете да замените флекс фолиото и плотера - без повече рязане, чистене (белене), с възможност за супер дребни детайли, дори растерни изображения, набор от основните цветове, плюс металици и флуоресецентни цветове.

Интериорен дизайн - цяла 15-метрова стена с уникални тапети за латексов, УВ, солвентен/екосолвентен печат, изключително красиви артистични хартии и платна за печат на фотографии и картини за интериор. Готови каталози за интериорни дизайнери и печатници!

Adventa Canvas - освен коледните играчки и украшения, ключодържателите, магнитите, рамките, фото-панелите, химикалките и още много познати продукти, сега ще покажем и тяхната сгъваема система за експресно опъване на платно/канава, само с един телбод!

ChromaLuxe - много нови сублимационни сувенири и подаръци. Актуално за коледната рекламна кампания, но и за цялата година!
За повече информация:
www.factor.bgprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама