ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нови рециклирани базови модели от Canon

Нови рециклирани базови модели от Canon

Понеделник, 3 Март 2014 ( прочетена 1298 пъти)


Компанията представи портфолио от нови модели цветни принтери, базирани на фабрично рециклирани шасита от по-стари модели.

 е насочен към дребния бизнес, най-вече в сферата на графичните изкуства, печатници и корпоративни отдели за печат, които искат да получат достъп до цифровите технологии без да правят големи инвестиции. „Едно от основните предизвикателства, пред които е изправена организация, която иска да започне да печата дигитално е да осигури финансите за първоначалната инвестиция,“ каза Mark Lawn, маркетинг директор за професионалния печат на Canon за Европа и Великобритания. „Canon иска да помогне на бизнеса да се разшири и да изгради устойчив бизнес модел за бъдещето.“

 

imagePress C7000VPeУстройствата са произведени чрез оголване на предишните най-добре продавани модели до шасито, възстановяване на свалените части и ново сглобяване на машините с комбинация от нови „ключови движещи се части“ и възстановените компоненти. Те предлагат резолюция на печат 1200dpi и скорост на печат до 71 страници A4 в минута. Поддържаните формати са A4, A4R, A3 и SRA3. Максималната плътност на хартията е 300 гр. на кв. м. Новите машини предлагат и вградени възможности за довършване, които позволяват производство на брошури и книжки с набрани коли.

Според Canon imagePress C7000VPe, който използва контролер EFI Fiery, гарантира на производителя намаляване на емисиите въглероден диоксид с 80% за целия живот на машината заради големия брой съществуващи компоненти и малкото количество суровини, използвани в производството.

imagePRESS C7000VPe предлага на потребителите спокойствие, защото осигурява същата висока производителност, надеждност и издръжливост като всеки друг продукт на Canon, както и същата гаранция. Също така е идеален за организации, които търсят по-екологично решение за печат.“

Източник: outputmagazine.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Technical Assistant Packaging
гр. София
фирма ФИКОСОТА ООД

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама