ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нови флексо, инкджет и хибридни решения от Fujifilm на Labelexpo Americas 2016

Нови флексо, инкджет и хибридни решения от Fujifilm на Labelexpo Americas 2016

Сряда, 14 Септември 2016 ( прочетена 1150 пъти)


Fujifilm ще покажат на изложението нови решения за флексо, мастиленоструен и хибриден печат за разнообразни приложения в производството на опаковки.

Graphium

 

Хибридна UV печатна машина
Graphium е UV цифрова хибридна инкджет преса, предназначена за печат на тясна рола. Тя е модулно решение, което предлага гъвкавост и производителност за сложни проекти, които изискват широка цветова гама и се печатат на практически всякакви материали. Според Fujifilm Graphium прави изпълнението на къси тиражи по-изгодно, защото ускорява работния процес, намалява разхода на материал за настройка и генерира по-малко технологичен отпадък.

Модулната система съчетава различни водещи технологии като иновативни софтуерни решения за управление на работния процес, предпечата и цветовете, како и технология за калибриране на главите, която гарантира повторяемо качество между тиражите. Graphium е сред малкото мастиленоструйни машини, които позволяват интеграция на флексо и довършителни станции за печат и довършване с едно минаване през машината.

Нови флексо форми
„Флексо формите Flenex на Fujifilm промениха бизнеса ни,” каза Ryan Nelson, мениджър на Four Lakes Label, печатница от Уисконсин. „Постигнахме по-високо качество на печат и Flenex формите ни се справят с точка от .08% до 95%,” казва Nelson. „Резултатът е разширена цветова гама и допълнителни детайли в ярките области и полутоновете, което на практика премахва нуждата от предварителна обработка на файловете. Със 175 lpi, 1% точка и усъвършенствана структура на точката, Flenex осигурява постоянно ултрависоко качество на отпечатъка.”

Иновативната химия, която се измива с вода, премахва всички разтворители, свързани с производството на клишета и прави процеса по-бърз, формите по-устойчиви и повишава качеството на печат. Налични са версии за цифрови и аналогови системи, с три твърдости и различни размери. Flenex са съвместими с UV и LED мастила на водна и солвентна основа.

Мастила за флексо печат
Fujifilm предлага широко портфолио от UV мастила и мастила на водна база и ще демонстрира плътността на бялото мастило SuperNova, както и лакове, които добавят гланцов ефект, текстура и специални ефекти.

Източник: пресинформация на Fujifilm
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама