ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нови флексо, инкджет и хибридни решения от Fujifilm на Labelexpo Americas 2016

Нови флексо, инкджет и хибридни решения от Fujifilm на Labelexpo Americas 2016

Сряда, 14 Септември 2016 ( прочетена 975 пъти)


Fujifilm ще покажат на изложението нови решения за флексо, мастиленоструен и хибриден печат за разнообразни приложения в производството на опаковки.

Graphium

 

Хибридна UV печатна машина
Graphium е UV цифрова хибридна инкджет преса, предназначена за печат на тясна рола. Тя е модулно решение, което предлага гъвкавост и производителност за сложни проекти, които изискват широка цветова гама и се печатат на практически всякакви материали. Според Fujifilm Graphium прави изпълнението на къси тиражи по-изгодно, защото ускорява работния процес, намалява разхода на материал за настройка и генерира по-малко технологичен отпадък.

Модулната система съчетава различни водещи технологии като иновативни софтуерни решения за управление на работния процес, предпечата и цветовете, како и технология за калибриране на главите, която гарантира повторяемо качество между тиражите. Graphium е сред малкото мастиленоструйни машини, които позволяват интеграция на флексо и довършителни станции за печат и довършване с едно минаване през машината.

Нови флексо форми
„Флексо формите Flenex на Fujifilm промениха бизнеса ни,” каза Ryan Nelson, мениджър на Four Lakes Label, печатница от Уисконсин. „Постигнахме по-високо качество на печат и Flenex формите ни се справят с точка от .08% до 95%,” казва Nelson. „Резултатът е разширена цветова гама и допълнителни детайли в ярките области и полутоновете, което на практика премахва нуждата от предварителна обработка на файловете. Със 175 lpi, 1% точка и усъвършенствана структура на точката, Flenex осигурява постоянно ултрависоко качество на отпечатъка.”

Иновативната химия, която се измива с вода, премахва всички разтворители, свързани с производството на клишета и прави процеса по-бърз, формите по-устойчиви и повишава качеството на печат. Налични са версии за цифрови и аналогови системи, с три твърдости и различни размери. Flenex са съвместими с UV и LED мастила на водна и солвентна основа.

Мастила за флексо печат
Fujifilm предлага широко портфолио от UV мастила и мастила на водна база и ще демонстрира плътността на бялото мастило SuperNova, както и лакове, които добавят гланцов ефект, текстура и специални ефекти.

Източник: пресинформация на Fujifilm
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар офсетов печат на листов...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина за заваряване на вини...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на тясноформатна дигитална печа...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама