ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нови широкоформатни машини от KIP /КИП/ на drupa 2008

Нови широкоформатни машини от KIP /КИП/ на drupa 2008

Петък, 16 Май 2008 ( прочетена 3391 пъти)


KIP/Кип/ Европа - единственият европейски доставчик и произоводител, посветен на широкоформатни дигитални печатни системи, съобщава за своето участие в drupa 2008 –една от най-големите световни изложби за принтерна и медийна индустрия, която ще се проведе в Дюселдорф от 29-ти май до 11-ти юни.

В центъра на вниманиетоот продуктовата гама на KIP /Кип/ ще бъде лансирането на машина KIP Color 80 в Европа, която е единствената по рода си в света, цветен широкоформатен принтер, базиран на LED тонер система за отпечатване.
KIP вярват, че това устройство ще промени настоящите представи за обем в цветното широкоформатно принтиране. Color 80 е способен на изненадващо високи скорости на печат, създаващ А0 печатен формат копие на всеки 17 секунди (почти 4 х А0 листа за минута – над 200 А0 за час) в зависимост от покритието на изображението или сложността.
Едно от многото качества на Color 80 е способността му да принтира върху обикновена хартия, а също така и да обхваща по-специализирани медиа типове хартия, повечето от които са бързо съхнещи и UV устойчиви.
Заедно с Color 80, KIP ще представят най-ново произведения KIP 9000, отличаващ се с ултра висок обем, широкоформатен принтер и IPS контрол система.
KIP 9000 посреща всички предизвикателства на XXI век, като нуждата от точно пресъздаване на сложни печати с опростен, разбираем интерфейс.

Източник: Райс

Прочетете още:


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Технолог офсетов печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама