ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нови широкоформатни принтери от Agfa

Нови широкоформатни принтери от Agfa

Сряда, 15 Април 2015 ( прочетена 1423 пъти)


Новите плоски и за печат от рола на рола UV мастиленоструени принтери на Agfa Jeti Mira и Jeti Tauro, ще направят европейския си дебют на Fespa 2015 в Кьолн през следващия месец.

Agfa Jeti

 

Производителят ще покаже и нови UV инкджет мастила за печат върху гъвкави материали и такива за външно приложение, както и последната версия на решението си за управление на работен процес и web-to-print система Asanti.

Jeti Tauro е хибриден плосък и печатащ от рола на рола принтер с ширина 2,5 метра. 2,7 метровия Jeti Mira е представен като „истсински плоскопечатащ принтер,“ въпреки, че се предлага с опция за печат от рола на рола, която му позволява да печата на гъвкави материали. Двете машини са оборудвани с седемпиколитрови глави от пето поколение на Ricoh. Стандартната им конфигурация е шестцветна (CMYK, светъл циан и светла магента). Предлагат се и опции за бяло, двойно бяло и бяло и праймер за Jeti Tauro.

Jeti Tauro H2500 може да печата на гъвкави материали с ширина до 2540 мм и дебелина до 3,2мм и на твърди медии с размери до 2540х4000 мм и дебелина до 50 мм. Максималната му разделителна способност е 725x1200dpi. Скоростта варира от 138 до 41 кв. м. в час в зависимост от избрания режим.

Jeti Mira поддържа твърди материали до 2690х1600 или 2690х3200 мм, с дебелина до 50 мм. С опцията за печат от рола на рола, машината може да печата на гъвкави медии с ширина до 2050 мм и дебелина до 3 мм.

Източник: agfagraphics.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД

Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама