ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нови широкоформатни принтери от Agfa

Нови широкоформатни принтери от Agfa

Сряда, 15 Април 2015 ( прочетена 1577 пъти)


Новите плоски и за печат от рола на рола UV мастиленоструени принтери на Agfa Jeti Mira и Jeti Tauro, ще направят европейския си дебют на Fespa 2015 в Кьолн през следващия месец.

Agfa Jeti

 

Производителят ще покаже и нови UV инкджет мастила за печат върху гъвкави материали и такива за външно приложение, както и последната версия на решението си за управление на работен процес и web-to-print система Asanti.

Jeti Tauro е хибриден плосък и печатащ от рола на рола принтер с ширина 2,5 метра. 2,7 метровия Jeti Mira е представен като „истсински плоскопечатащ принтер,“ въпреки, че се предлага с опция за печат от рола на рола, която му позволява да печата на гъвкави материали. Двете машини са оборудвани с седемпиколитрови глави от пето поколение на Ricoh. Стандартната им конфигурация е шестцветна (CMYK, светъл циан и светла магента). Предлагат се и опции за бяло, двойно бяло и бяло и праймер за Jeti Tauro.

Jeti Tauro H2500 може да печата на гъвкави материали с ширина до 2540 мм и дебелина до 3,2мм и на твърди медии с размери до 2540х4000 мм и дебелина до 50 мм. Максималната му разделителна способност е 725x1200dpi. Скоростта варира от 138 до 41 кв. м. в час в зависимост от избрания режим.

Jeti Mira поддържа твърди материали до 2690х1600 или 2690х3200 мм, с дебелина до 50 мм. С опцията за печат от рола на рола, машината може да печата на гъвкави медии с ширина до 2050 мм и дебелина до 3 мм.

Източник: agfagraphics.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама