ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нови шрифтове от Monotype в Creative Cloud

Нови шрифтове от Monotype в Creative Cloud

Вторник, 29 Август 2017 ( прочетена 1164 пъти)


Двете компании ще си партнират, за да осигурят лесен достъп до голям брой шрифтове на потребителите на облачното решение на Adobe.

 

Нови шрифтове от Monotype в Creative Cloud

 

Monotype и Adobe обявиха партньорство, което ще направи достъпни над 700+ FontFont гарнитури в Typekit Marketplace и 230 FontFont шрифта в Adobe Typekit библиотеката. Двете компании обявиха стратегическото си партньорство на TYPECON в Бостан и заявиха „целим да осигурим на дизайнерите повече първокласни шрифтове.“ Така потребителите на Creative Cloud могат да избират от една от най-големите колекции съвременни шрифтове в света, която включва популярни гарнитури като FF Dax, FF Meta, FF Real и FF Utility.

Интеграция и лесна употреба
„Целта на Monotype е да даде достъп до първокласни шрифтове в ръцете на милиони графични дизайнери и работата с лидери в индустрията като Adobe е чудесен начин за постигане на тази цел,“ каза Mike Matteo, вицепрезидент на глобалните съюзи и партньорства в Monotype. “Стратегията ни по отношение на партньорствата е концентрирана върху това да направим достъпа до дигиталните си ресурси по-лесни за употреба от клиентите ни, независимо дали това става чрез подобрение на работния процес или стратегическа интеграция като работата ни с Adobe. Creative Cloud е ключов инструмент за дизайнерите, затова интегрирането на шрифтовете в него е критична. Adobe е важен партньор за Monotype и заедно се надяваме да направим работата на клиентите си по-лесна от всякога.“

Matthew Rechs, директор на Adobe Type и Typekit каза, “Adobe и Monotype си партнират повече от 30 години и FontFont е сред първите библиотеки с шрифтове, включени в Typekit – дори преди той да стане част от Adobe. Сега, след като FontFont е част от Monotype, аз съм изключително щастлив да подновя партньорските отношения, който ще ни позволят да внедрим популярната им колекция модерни шрифтове в Adobe Creative Cloud.”

Източник: monotype.com
Текстът написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама