ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нови шрифтове от Monotype в Creative Cloud

Нови шрифтове от Monotype в Creative Cloud

Вторник, 29 Август 2017 ( прочетена 995 пъти)


Двете компании ще си партнират, за да осигурят лесен достъп до голям брой шрифтове на потребителите на облачното решение на Adobe.

 

Нови шрифтове от Monotype в Creative Cloud

 

Monotype и Adobe обявиха партньорство, което ще направи достъпни над 700+ FontFont гарнитури в Typekit Marketplace и 230 FontFont шрифта в Adobe Typekit библиотеката. Двете компании обявиха стратегическото си партньорство на TYPECON в Бостан и заявиха „целим да осигурим на дизайнерите повече първокласни шрифтове.“ Така потребителите на Creative Cloud могат да избират от една от най-големите колекции съвременни шрифтове в света, която включва популярни гарнитури като FF Dax, FF Meta, FF Real и FF Utility.

Интеграция и лесна употреба
„Целта на Monotype е да даде достъп до първокласни шрифтове в ръцете на милиони графични дизайнери и работата с лидери в индустрията като Adobe е чудесен начин за постигане на тази цел,“ каза Mike Matteo, вицепрезидент на глобалните съюзи и партньорства в Monotype. “Стратегията ни по отношение на партньорствата е концентрирана върху това да направим достъпа до дигиталните си ресурси по-лесни за употреба от клиентите ни, независимо дали това става чрез подобрение на работния процес или стратегическа интеграция като работата ни с Adobe. Creative Cloud е ключов инструмент за дизайнерите, затова интегрирането на шрифтовете в него е критична. Adobe е важен партньор за Monotype и заедно се надяваме да направим работата на клиентите си по-лесна от всякога.“

Matthew Rechs, директор на Adobe Type и Typekit каза, “Adobe и Monotype си партнират повече от 30 години и FontFont е сред първите библиотеки с шрифтове, включени в Typekit – дори преди той да стане част от Adobe. Сега, след като FontFont е част от Monotype, аз съм изключително щастлив да подновя партньорските отношения, който ще ни позволят да внедрим популярната им колекция модерни шрифтове в Adobe Creative Cloud.”

Източник: monotype.com
Текстът написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама