ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нови Metal Deco библиотеки за PantoneLIVE от X-Rite, Pantone и Sun Chemical

Нови Metal Deco библиотеки за PantoneLIVE от X-Rite, Pantone и Sun Chemical

Вторник, 1 Октомври 2019 ( прочетена 311 пъти)


С помощта на новите Metal Deco, представени на Labelexpo Europe, производителите на напитки могат да поставят реалистични изисквания за възпроизвеждането на цветовете върху алуминиеви кенове от две части.

 

Metal Deco библиотеки за PantoneLIVEX-Rite, Pantone LLC, и Sun Chemical представиха две нови Metal Deco цветови библиотеки за облачната цифрова система за стандартизиране на цветовете PantoneLIVE. Новите библиотеки включват над 4000 нови цвята Те помагат на производителите на напитки да поставят реалистични очаквания към цветовъзпроизвеждането при печат на Pantone цветове върху алуминиеви кенове.

Metal Deco  библиотеките са налични през облачното решение на абонаментен принцип PantoneLIVE. Те осигуряват постижими и реалистични цели, които позволяват на производителите на кенове да се справят с предизвикателствата на прилагане на Pantone цветове директно върху отразяващата повърхност на кеновете за напитки. Библиотеките са разработени чрез улавяне на най-близкото съответствие до цвета от Pantone Matching System, което може да бъде постигнато чрез нанасяне на Metal Deco мастило върху алуминия с гланцово лаково покритие. Библиотеките включват прозрачна и непрозрачна версия.

„Да предложим одобрени от Pantone цветове върху кен за напитка е прецедент за индустрията,“ каза Inaki Llona, директор за Metal Deco мастилата, Sun Chemical. „Процесът на одобрение на цвета сега е съвсем лесен – достатъчно е да изберете нужния Pantone цвят в PantoneLIVE. Без повече гадаене, забавяне заради избора на мастила, излишни стъпки  и разочарования по време на производството на нов дизайн. Потребителите спокойно могат да знаят, че тиражите ще отговарят на Pantone стандарта.”

Източник: xrite.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама