ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нови PantoneLIVE библиотеки покриват 80% от материалите, използвани в производството на опаковки

Нови PantoneLIVE библиотеки покриват 80% от материалите, използвани в производството на опаковки

Вторник, 1 Октомври 2013 ( прочетена 1081 пъти)


X-Rite Pantone и Sun Chemical Make се стремят да направят системата PantoneLIVE по-удобна, лесна за употреба и надеждна.

PantoneLIVEX-Rite Pantone и Sun Chemical искат да осигурят на по-малките печатници достъп до библиотеките, които покриват повечето материали за печат, използвани в производството на опаковки, включително велпапе, прозрачен филм, картони и етикети. X-Rite Pantone сега предлага няколко цялостни пакета решения, така че всяка печатница да има достъп до 22-те библиотеки PantoneLIVE и да може да удовлетвори потребностите на клиентите си. Цялостните решения PantoneLIVE включват набори от хардуер, софтуер, лиценз и услуги, които позволяват на печатниците да увеличат ефективността си от дизайна до крайния продукт.

Новите решения ще се предлагат и от Sun Chemical, предпочитаният доставчик на мастила на PantoneLIVE. Глобалната цветова платформа на Sun Chemical позволява цвета на всяко мастило да отговаря точно на спецификациите на PantoneLIVE и е напълно интегрирана с PantoneLIVE.

С помощта на системата PantoneLIVE Chesapeake Ltd, международна компания за производство на опаковки, базирана във Великобритания е намалила проблемите с клиентите си с 80 процента. Наред с това времето за смесване на мастилата за постигане на верните цветове за различни проекти е намаляла от четири часа на едва един час.

„Прецизното управление на цветовете е критично за собствениците на марки, особено на такива, които са свързани със специфичен цвят“, каза Patrice Aurenty, търговски директор на управлението на цветовете в Sun Chemical. „Sun Chemical обяви PantoneLIVE за единствената качествена система за постоянно възпроизвеждане на цветовете на марките. Щастливи сме да работим с X-Rite, за да предложим библиотеки, които поддържат 80% от често използваните в производството на опаковки медии за печат.“, добави той.

Източник: sunchemical.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на полиграфическа машина
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама