ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нови UV флексо концентрати от Sun Chemical

Нови UV флексо концентрати от Sun Chemical

Понеделник, 19 Август 2019 ( прочетена 569 пъти)


Sun Chemical ще покаже нови решения за печат на етикети на тясна рола, опаковки, както и новите си продукти и услуги на Labelexpo 2019 в Брюксел, 24-и – 27-и септември.

УВ мастила
Sun Chemical ще представи на Labelexpo SolarVerse, линия УВ флексо базови мастила с високо ниво на пигментация и нисък вискозитет. Тези мастила предлагат значителни предимства от гледна точка на себестойността и гъвкавостта. Чрез смесване на базов концентрат SolarVerse със специфичен, оптимизиран лак е възможно постигане на готови за употреба мастила с различни профили, готови за употреба в преса, независимо от конфигурацията Й. Всички бази SolarVerse са формулирани със съставки, подходящи за приложения с изискване за ниски нива на миграция, когато са смесени с подходящия технологичен лак. Гамата е идеална и за UW флексо печат на опаковки за храна и етикети. Използването на едни и същи концентрати SolarVerse гарантира и постоянно възпроизвеждане на цвета.

 

UV флексо концентрати от Sun ChemicalSun Chemical ще покаже и нова концепция за UV продукти, подходящи за опаковки на храна, интегрирани в системата SolarVerse с марката SolarFlex Zero. Тази технология има изключително слаба миризма и изключително ниски нива на миграция. Ще излезе на пазара в близките месеци.

Друго нововъведение за УВ пазара е гамата мастила с UV LED сушене SolarWave за флексо и SunWave за офсет. SunWave Lumina офсетовите мастила са напълно EuPIA съместими и подходящи за употреба за листови UV LED печатни машини, включително с нискоенергийни живачни лампи.

SolarWave FSP UV LED флексо мастилата, подходящи за хранителни опаковки се прредлагат като готови мастила и като част от системата SolarVerse чрез специален UV LED технически лак.

Управление на цветовете
SunColorBox е решение, което предлага уникален набор инструменти и услуги. От оценка на производството и пълно оценяване на цветовете, възпроизвеждане и проверка на цветове до дигитални библиотеки с допълнителни цветове, той предлага постоянна и точна цифрова комуникация на цвета и предлага възможност за свързване на цветовата информация на всяка стъпка от процеса. Портфолиото услуги SunColorBox предлага решение за всеки потребител, независимо дали печата с допълнителни цветове, CMYK или с разширена цветова гама, инструмент за ефективно управление на цвета, което работи на различни материали и в различни местоположения.

Цифров инкджет
SunJet е марката за мастиленоструйни решения на Sun Chemical. Компанията работи глобално с OEM партньори и производители на глави. Решенията SunJet включват решения като водещи на пазара бели мастила с високо ниво на покривност, за различни приложения. Sun Chemical ще покаже своите UV, E-beam и Aqueous технологии от гамата Etijet, както и гамата цифрови ефекти Amplio, която включва праймери, ефектни лакове, решения за фолиране и залепване и други.

Източник: Пресинформация на Sun Chemical
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама