ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нововъведенията на Xerox печелят признанието на индустрията

Нововъведенията на Xerox печелят признанието на индустрията

Вторник, 10 Февруари 2009 ( прочетена 1507 пъти)


Корпорация Xerox приключи 2008 г. спечелвайки повече от 230 награди в бранша, с 20 процента повече от миналата година.

Реномирани професионални издания и независими организации за тестове и проучвания по цял свят наградиха офисните продукти и услуги на Xerox, заради множеството преимущества като качество на печат, експлоатационни качества и технически нововъведения.

Най-скорошното признание дойде от Buyers Laboratory Inc. (BLI), която през декември даде върхова оценка на Xerox за изключително качество на цветния печат и за технически нововъведения.
BLI, независима лаборатория за тестове, присъди на компанията две  награди за „Изключителни Постижения” - за постоянно превъзходно качество на печат в цялата серия цветни мултифункционални принтери и още една - за нововъведения при принт драйверите. Лабораторията провежда интензивни сравнителни тестове на документообработващи продукти, сравнявайки цялостното представяне, продуктивност, надеждност и лекота на употреба, както и много други експлоатационни фактори.

„Тези награди за „Изключителни Постижения” отразяват нашите усилия да се съсредоточим върху това, което харесват клиентите, какво очакват и от какво имат нужда,” каза Рик Дастин, президент на Xerox Office Group. ”Ние разработваме продукти, които са съобразени с потребностите на клиента, а не обратното – и успехът на тази философия е очевиден.”

Мултифункционалните принтери Phaser® 3300MFP и Phaser 3635MFP също бяха оценени от BLI с награда „Избор на годината”. Xerox събра общо девет такива награди за продукти и софтуерни решения през изминалата година.
През 2008 г. Xerox получи признание от водещи независими компютърни и IT организации в повече от 20 страни. Продуктите, които спечелиха награди се простират от софтуер, скенери, цветни принтери и мултифункционални системи – сред които сериите DocuShare®, DocuMate®, DocuColor®, Phaser и WorkCentre® - до високо-скоростни дигитални производствени технологии като индустриалните преси Xerox iGen4™ Digital Production Press и Xerox Nuvera® 100, 120, 144 и 288.

Xerox бе поставен от Gartner, Inc. в „Зоната на лидерите” в „Квадранта на влияние за управление на печатни услуги на световно ниво” и в „Квадранта на влияние за МФУ и принтери”. „Квадрантите (зони) на влияние” предлагат визуализация на тенденциите на пазара, развитието му и ролята на участниците в него, според които Gartner оценява компаниите въз основа на цялостната им визия и на способностите им да предлагат решения и услуги. Като добавка към това Better Buys for Business, реномирана и авторитетна организация в сферата на офисното оборудване за дигитализиране на документи, награди продукти и решения на Xerox с „Избор на редактора” цели 33 пъти през 2008 г.  
Компанията получи признание също и за своя принос в сфери като разнообразието, етиката, семейно насочената политика и за програми за опазване на околната среда.

Инвестициите на Xerox в нововъведения са дали на пазара повече от 100 продукта за последните три години, изграждайки най-обширното портфолио в индустрията и в историята на Xerox. Компанията ще представи всички свои наградени продукти, услуги и процеси на няколко професионални форума през 2009 г. включително ITEX в Лас Вегас, FOSE във Вашингтон, D.C., AIIM/On Demand във Филаделфия, и Print 09 в Чикаго.


– XXX –
XEROX е лидер в производството на целия спектър цифрово печатно оборудване: от модели за персонални потребители до високотехнологични машини за професионална полиграфия. XEROX предлага решения за повишаване ефективността на работата и доходността от бизнеса на клиентите си по целия свят, от малките офиси до международните корпорации. Днес компанията работи в повече от 170 държави и произвежда за пазара над 200 продукта. Създадената през 2004 г. дивизия XEROX Евразия обединява 23 държави, сред които е и България. Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на XEROX. Партньорската мрежа на XEROX България включва повече от 100 големи партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра. Допълнителна информация за компанията, нейните продукти и дейности може да се намери на сайтовете - www.xerox.bg и www.xerox.com.

За контакти:
Валентин Митев, Marketing communications, Xerox Bulgaria, тел: 460 69 20, valentin.mitev@xerox.com
Ивайло Ботушанов, New Moment PR, тел: 963 12 72, ivo@newmoment-bg.com


print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Търговски сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама