ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нововъведения за офсетовия и цифров печат от Müller Martini

Нововъведения за офсетовия и цифров печат от Müller Martini

Петък, 23 Март 2012 ( прочетена 2803 пъти)


На drupa 2012 Müller Martini ще покаже машини, които отговарят на днешните изискванията на пазара

На drupa в Дюселдорф Müller Martini ще покаже нови производствени системи и възможности за оптимизиране на съществуващи системи. Ще има решения за дигитален печат от производителя и на щандовете на HP и KBA. „На drupa през тази година ще покажем убедителни нововъведения от всичките си подразделения, които отговарят на днешните изисквания на пазара, каза Bruno Müller, изпълнителен директор на Müller Martini. Ще бъдат представени 10 машини, на изложбена площ от 2 100 кв. м.

Сред тях са:
  • Ролната офсетова машина VSOP от Müller Martini за производство на опаковки, която предлага най-краткото време за подготовка и най-високото качество на печат в индустрията.
  • Напълно нова система за влагане за производство на вестници и на рекламни материали, изпращани по пощата с оптимално съотношение цена-производителност
  • Усъвършенствани системи за производство на издания с твърда подвързия, например висококачествени фотокниги.
  • Нови възможности за шиене с телчета с вградена система за влагане на рекламни материали, подходящи за всякакви тиражи.
  • Нови решения за набор с оптимална ценова ефективност и максимална скорост, благодарение на технологията Motion Control.
  • Довършителни решения, които да отговарят на повишената производителност на новите цифрови печатни машини – за производство на книги, списания и каталози.

По-ефективните цифрови печатни системи изправят довършителната техника пред нови предизвикателства. Решението на Müller Martini е използването на интелигентни хибридни системи. „Предлагаме на клиентите си оптимални решения както за офсетов, така и за дигитален печат, с които да посрещнат днешните и утрешните изисквания на пазара”, подчерта Bruno Müller. Модулните ни системи използват технологии, които са произведение на изкуството и са възможно най-сигурната инвестиция.”

На щанда на HP на drupa ще бъде демонстрирано автоматизирано производство на книги, отпечатани на ролна мастиленоструйна печатна машина и подвързани чрез SigmaLine – системата за дигитални довършителни процеси на Müller Martini. На щанда на KBA посетителите ще видят автоматично производство на списания и рекламни брошури със SigmaLine и RotaJet 76.

Müller Martini ще демонстрира и как системата за управление на работния процес Connex може да увеличи ефективността и да намали разходите на цялото производство. Connex позволява оптимална автоматизация на всички системи на Müller Martini, от самостоятелни машини до сложни производствени линии.

Източник: пресинформация на Müller Martini

Текста написа: Мартин Новев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитални печатни машини
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама