ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Новости в EngView Package Designer версия 5

Новости в EngView Package Designer версия 5

Понеделник, 6 Януари 2014 ( прочетена 3813 пъти)


Тримерна визуализация, интеграция с Adobe Illustrator, разширени библиотеки, допълнителна библиотека с POP и POS дисплеи

1. Mодул за тримерна визуализация  (3D Presenter)
Вмъкване на външни 3D обекти.  Може да създадете с друга програма или да използвате готово предоставено ви от ваш клиент 3D копие на обекта, за който ще създавате опаковка. Може също да използвате директно готов параметричен дизайн от библиотеката като промените размерите му според габаритите на външния обект.

Mодул за тримерна визуализацияMодул за тримерна визуализация

  • Възможност за експортиране на опаковката заедно с опакования предмет в 3D PDF. Възползвайки се от това, клиентът ще може да види крайния си продукт още преди той да бъде произведен. Тази функционалност спестява разходи при изработването на прототипи на опаковки и скъсява процеса на одобрение на графичен и структурен дизайн.

3D PDF

  • Усъвършенстван процес на създаване на 3D модели на опаковки. Предлага лесна и интуитивна работа с модула за тримерна визуализация. Пести време и се избягват грешки по време на проектирането.
  • Поддържани формати на външни 3D обекти: OBJ, STL и U3D. Можете да използвате набор от безплатни 3D обекти в интернет за целите на рекламното представяне. Тази възможност ще улесни и комуникацията Ви с проектантите на промишлени изделия.

2. Интеграция на софтуера с Adobe Illustrator

  • Възможност за съвместна работа по графичния и структурния дизайн на опаковката. Можете да отваряте EVD и EVR файлове директно в Adobe Illustrator, да редактирате структурата, да променяте размерите, както и да виждате онлайн корекциите, които правите в 3D модела на опаковката. Интеграцията между Adobe Illustrator и EngView Package Designer дава възможност да превключвате между двете програми, като изпълнявате специфични за всяка от тях задачи, отразени и в другата програма. Новата функционалност е удобство при работата на дизайнерския екип. Подходящо подредено работно пространство (Workspace). 3D среда за избягване на грешки при проектиране. Разширен и специализиран набор от инструменти за чертане, модифициране и оразмеряване.

Интеграция на софтуера с Adobe Illustrator

  • Уникална функционалност  за визуализиране на всички довършителни процеси (фолиа, каширане, ламиниране, лакиране, преге,  специални мастила, Брайл). Тази фумкционалност подпомага творческия процес. Дизайнерът има уникалната възможност да визуализира всички довършителни процеси, докато създава проекта си, както и да ги представя на клиенти за одобрение. Възможност за изработване на варианти на дизайна и представянето им с 3D модел.

фолиа, каширане, ламиниране, лакиране, преге,  специални мастила, Брайл

  • Автоматично пренасяне на графичен обект  между два съседни в сгънато положение панели

пренасяне на графичен обект

 

3. Разширена и обновена библиотека с параметрични дизайни

  • Общата библиотека от версия 4 е разширена с повече от 200 нови параметрични дизайна.
  • Допълнителна библиотека с POP и POS дисплеи. В библиотеката са добавени над 50 нови параметрични дизайна. Разширяването на библиотеката в посока POP и POS дисплеи е приоритет при разработката на EngView Package Designer.
  • Допълнителна библиотека за ICB материали разработена в сътрудничество с Xanita. Материалите са подходящ за изработване на POP и POS дисплей, както и за мебели за обзавеждане на щандове. В момента библиотеката съдържа повече от 40 параметрични дизайна.

проектиране на POP и POS дисплеи

 

4. Откриване на съвпадащ параметричен дизайн по чертеж на клиент.
Когато разполагате с готов проект, бързо и лесно с помощта на функцията Find Matching Standard можете да откриете най-близкия съответстващ на вашия параметричен дизайн. Функцията спестява време за проектиране и промяна на размерите, ако се налагат само малки промени в дизайна.

5. Възможност за работа с мрежови лиценз
Ако имате закупен един лиценз за работа с EngView Package Designer, можете да го ползвате от няколко работни станции, без да се налага преместване на хардуерната защита.

Повече информация за продукта:
ЕнгВю Системс София АД
Владимир Димитров
тел.: 02/ 9768312
тел.: 0888/ 384 817
e-mail: info@engview.com
web: www.engview.comprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама