ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Новости от Kodak News на Hunkeler Innovation Days 2017

Новости от Kodak News на Hunkeler Innovation Days 2017

Вторник, 7 Март 2017 ( прочетена 1024 пъти)


Посетителите на щанда на Kodak на Hunkeler Innovation Days видяха последните нововъведения в Stream и Ultrastream технологиите на компанията, включително поддръжка на по-широка гама приложения и материали за печат.

Новости от Kodak News

На изложението бяха показани прототипи и различни конфигурации на Kodak Ultrastream, както и примерни отпечатъци. След представянето ѝ на drupa 2016, пазарният прием на Ultrastream беше изключително позитивен. Седемнадесет производителя на оборудване за печат, сред които са Fuji Kikai, GOSS China, manroland, Matti, Mitsubishi Heavy Industries Printing & Packaging Machinery (MHI-PPM) и Uteco са декларирали, че искат да използват технологията в бъдещите си продукти.

Ultrastream използва доказаните предимства на уникалната технология за генериране на капката на Stream и създава овални, капки с еднакви размери и форма без сателити с десет пъти по-висока скорост от drop-on-demand технология, която използва един набор глави за печат. Модулната система, която се предлага с ширина от 20 до 250 см, позволява печат с резолюция от 600 x 1800 dpi със скорости до 150 метра в минута на широка гама хартии и пластмасови материали. Скоростта и точността на патентованата мастиленоструйна технология на Kodak конкурира офсетовото качество

Kodak 800 Print Manager
На Hunkeler Innovation Days, Kodak представи Kodak 800 Print Manager, най-новият си контролер, предназначен за високоскоростни мастиленоструйни преси и идеален за широка гама приложения като рекламни материали, книги, директна поща, сметки и извлечения, вестници и опаковки. 800 Print Manager обработва няколко поръчки едновременно и може да обработва и печата статични или персонализирани задачи с максималната скорост на машините от хиляди страници в минута (до 300 m/min). 800 Print Manager съчетава модерен софтуер и хардуер, кеширане на повторяеми елементи, асемблиране на страницата по заявка за ултрабърз печат. Обектно ориентираната система за управление на цветовете позволява високи нива на контрол, поддръжка на ICC профили, обектно ориентирани опции за растеризиране и по-добро възпроизвеждане на текст.

Kodak направиха и демонстрации, които да позволят на посетителите да се уверят сами в предимствата на мастиленоструйните и хибридни решения на компанията:

  • Kodak Prosper S може да бъде градена в различни решения за флексо печат и беше показана на щанда. Посетителите видяха демонстрации на технологията на живо, включително четирицветен печат със скорост 600 m/min, контролиран от транспортен модул GSS за производство на различни материали.
  • Prosper 6000C отпечата гланцов селфмейлър с персонализирани купони на щанда за довършителни линии на Hunkler и Heidelberg.
  • Посетителите видяха и виртуална страница да се появява насред нищото в демонстрацията „Printing on Air“ с Kodak Prosper модули, които контролират над един милион капки мастило в секунда.

Източник: пресинформация на Kodak
Теста написа: Мартин Новев  print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама