ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Ново поколение решения от CHILI publish на Graph Expo 16

Ново поколение решения от CHILI publish на Graph Expo 16

Понеделник, 29 Август 2016 ( прочетена 1232 пъти)


Компанията ще покаже технически нововъведения и партньорства, които променят процеса по редактиране на документи и помага за успеха на клиентите.

CHILI publish

 

CHILI ще покаже на Graph Expo 16 някои значителни технически нововъведения: CHILI publisher 5.0 и революционното решение за визуализация на PDF-и CHILI rendro. На Graph Expo, CHILI publish ще обяви още детайли за партньорството си с Enfocus и истински истории от клиентите си в Северна Америка.

Трансформиране на визуализацията на PDF
CHILI rendro, е ново решение, което трансформира начина на обработка на PDF-ите и драматично подобрява процеса на одобрение. Стандартният PDF формат е предназначен за точно възпроизвеждане на информацията, вложена във файла от създателя му. Но, освен някои настолни приложения, никое от решенията за визуализиране на PDF не следва изцяло този стандарт. Тоест, често има разлики във визуализацията на файла, особено на мобилни устройства.

CHILI rendro отстранява този проблем. Kevin Goeminne, изпълнителен директор на компанията, отбелязва: „Всеки бизнес, който използва PDF като част от дейността си, ще свидетелства, че да имате бързи, точни визуализации е критично за успеха. Но досега, те трябваше да разчитат на PDF-и, които не възпроизвеждат точно намеренията на създателя си, което води до забавяния, грешки и неефективност. Нашето революционно решение решава тези проблеми като предлага най-прецизният възможен модул за генериране, стрийминг и преглеждане на PDF във всяка платформа, която поддържа HTML5.”

CHILI publish и Enfocus
Това партньорство съчетава CHILI с възможностите на Enfocus за контрол на качеството на PDF файлове и управление на работния процес. Резултатът е допълнителен модул за Enfocus Switch, наречен PDF Review Module. Той е базиран на HTML5 и е онлайн решение за одобряване на PDF-и, което включва възможности за проверка на файлове, базирани на технологията на Enfocus.

CHILI publisher 5.0
Онлайн редакторът CHILI улеснява процесът по създаване на съдържание по-лесен, бърз и ефективен. Решението е лесно за употреба и предлага на маркетинг специалистите лесен начин да контролират документите и марките си.

Възможностите на CHILI publisher 5.0 включват:
Нов потребителски интерфейс за онлайн редактиране – той обединява различни възможности и може да се използва на телефони, таблети и компютри.Източник: пресинформация на CHILI publish
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама