ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Ново поколение сублимационен Epson SureColor F6370

Ново поколение сублимационен Epson SureColor F6370

Петък, 23 Август 2019 ( прочетена 523 пъти)


Новият модел предлага ширина на печат от 110 см, предлага по-висока скорост на печат за ефективно производство на висококачествени промоционални материали.

Epson SureColor F6370

 

Epson SureColor F6370 печата със скорост до 63 кв. м. в час. Машината е проектирана за лесна употреба и използва нов Epson Edge софтуер, който включва Adobe PostScript 3 поддръжка, както и вграден нож за производство от рола на листове и опция за система за автоматично навиване на отпечатания материал за печат без присъствие на оператор. SureColor F6370 заменя SureColor F6200 и допълва F серията SureColor машини, която включва SureColor F9370 и SureColor F7200.

SureColor F6370 е оборудван с Epson Edge, софтуер за отдалечен контрол на печата с лесен за употреба, интуитивен интерфейс с подробен преглед на дейността, нивата на мастилата и важни предупреждения и грешки. Чрез него потребителите могат да управляват до 10 принтера, включително всички от сериите SureColor F, SureColor F за директен печат върху дрехи и ширкоформатните машини от SureColor S серията. Epson Edge софтуера за управление на работния поток включва Adobe Postscript 3 и включва поддръжка на потребителски допълнителни цветове, библиотеки с ресурси, повтарящи се мотиви, възможност за импорт на настройки за нови материали за печат, възможности за отдалечен контрол и отдалечено управление на проекти.

Epson SureColor F6370 използва технология за главата Epson PrecisionCore TFP и мастила Epson UltraChrome DS. Това осигурява печат с живи и контрастни цветове. Машината включва нови хардуерни подобрения, които ускоряват работата, като нови адаптори за материали с диаметър на ролата до 170 mm. Нов панел за поддръжка улеснява достъпа за почистване и рутинната поддръжка.

Източник: пресинформация на
Epson
Текста написа: Мартин Новев print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама