ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Ново решение за дигитално производство на етикети от Xeikon

Ново решение за дигитално производство на етикети от Xeikon

Петък, 14 Септември 2018 ( прочетена 805 пъти)


Label Discovery включва Xeikon 3030, ролна дигитална система за етикети за производство с ниско натоварване и новият entryDcoat, цифров довършителен модул за довършване, който може да бъде свързан с пресата или да работи самостоятелно.

„Въпреки че дигиталният печат на етикети се превърна в основна част от бизнеса и бележи бърз ръст, някои компании се колебаят да инвестират в тази технология,“ каза David Wilkins, вицепрезидент на Xeikon. „По-ниската цена на Xeikon Label Discovery позволява на тези компании да получат достъп до цифрова технология и да отключат бизнес потенциал, който досега изискваше значителна инвестиция – производството на етикети в къси тиражи.“


Xeikon 3030Xeikon 3030
Xeikon 3030 е система със сух тонер, която е оптимална за производство на етикети за разнообразни приложения на стандартни материали за флексопечат. Това премахва потребността от използване на предварително обработени материали. Машината предлага петцветен печат CMYK и бяло или допълнителен цвят за разширена цветова гама. Сухият тонер е най-добрата технология за етикети и опаковки за хранителни продукти заради много ниските нива на миграция.

 

 

entryDCoat

 

 

entryDCoat
entryDCoat е компактен довършителен модул, който включва лакиране, щанцоване и пренавиване. Той използва полуротационна технология за щанцоване, която намалява разходите за подготовка и инструменти и предлага същото качество като конвенционалната алтернатива.

Източник: xeikon.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама