ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Ново решение за ламиниране от Comexi

Ново решение за ламиниране от Comexi

Неделя, 10 Декември 2017 ( прочетена 1148 пъти)


Comexi ML2 съчетава гъвкавост и висока производителност. Ергономичният дизайн на машината улеснява всекидневните операции и увеличава производителността.

Comexi ML2

 

Специалистът в печата и довършването на гъвкави опаковки Comexi, представи най-новата си технология за ламиниране - Comexi ML2. Ламинаторът от висок клас е базиран на две ключови концепции – гъвкавост и висока производителност.

Ламинаторът може да работи с лепила на водна основа, солвентна основа или такива, които не съдържат разтворители. Той предлага широка гама опции за ламиниране и покритие и работи с материали с ширина до 1530 mm със скорост от 450 метра в минута. Машината позволяява нанасяне на всякакви типове покрития със студено и топло залепване, мастило или лакове. Машината има пет взаимнозаменями модула, които могат да отговорят на всички пазарни изисквания. Тунелът за сушене също може да бъде конфигурирран според потребностите.

Разработката на Comexi ML2 започва през 2015 след отчитане на увеличено търсене на поръчки с различни решения, които изискват чести промени. „Тази машина беше проектирана, за да увеличи производителността,“ подчерта директорът на бизнес звеното за ламиниране на ComexiAlbert Chicote. „Този ламинатор има контрол на регистъра с висока прецизност. Едновременно с това, благодарение на моторизирана система, настройката на поръчките става максимално бързо и точно.“

Източник: comexi.com
Текста написа: Мартин Новев

За повече информация за бранда Comexi се обърнете към  Глобъл Графикс ООД
Компанията работи в областта на печатните технологии и е търговско представителство на водещи производители на софтуер, печатно оборудване, довършителни машини, материали и консумативи за полиграфията.

За контакти и запитвания:
гр. София
бул. Васил Левски 30
Тел.: 0888 870 208
a.tz@globalgraphics.bgprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама