ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нов документ, посветен на прозрачността от работната група Ghent

Нов документ, посветен на прозрачността от работната група Ghent

Вторник, 12 Юни 2018 ( прочетена 1657 пъти)


В него дизайнерите могат да открият ръководство за начина, по който да използват векторни прозрачни обекти, за да създадат артистични ефекти.

работната група Ghent

 

Работната група Ghent (GWG) публикува нов документ, който помага на дизайнерите да разберат добре прозрачностите. В него са описани техните предимства и недостатъци, както и добри практики за избягване на често срещани проблеми при печат. Авторът е Jason Lisi, асоцииран професор в училището по графична комуникация Ryerson в Торонто, Канада.

David Zwang, председател на работната група, обяснява: „Поканихме Jason да напише този документ, в който достъпно да обясни решенията на някои от най-често срещаните проблеми, пред които печатниците и дизайнерите се изправят всеки ден. Разбирането на предимствата при използване на прозрачности в PDF за дизайн за печат, особено при работа с PDF/X 4 файлове, може да помогне да избегнете проблеми при печат.”

Jason допълва: „С този документ се надяваме да помогнем на печатниците и дизайнерите да разберат по-добре предимствата и недостатъците на използването на прозрачности в дизайните за печат.“

Използването на прозрачности е мощен инструмент, който може да подобри и ускори процеса по създаване на дизайна. Разбирането на правилния начин за прилагане на прозрачности може да помогне за избягване на скъпи грешки в производството. GWG предлага свободен достъп до много ресурси, посветени на правилното използване на PDF файлове във всички области на печата и производството на опаковки.

Можете да свалите документа за прозрачностите безплатно оттук.

Източник: Пресинформация на GWG
Текста написа: Мартин Новев print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

ПЕЧАТАР МАЛЪК ФОРМАТ
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама