ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нов еко-солвентен принтер - Mutoh ValueJet

Нов еко-солвентен принтер - Mutoh ValueJet

Четвъртък, 24 Август 2006 ( прочетена 2302 пъти)


Принтера Valuejet на Mutoh е един изцяло нов продукт, представен тази година, целево насочен предимно към малки и средни фирми с със средна натовареност, които искат най-доброто, на най-достъпна цена.

Това е едно много добро решение в съотношение цена-качество, което би позволило дори на малки фирми да навлезат пробивно в рекламния бизнес. Практически, всичко от което се нуждаете, освен компютър и хартия е включено в окомплектовката на машината. Размерите на печат, скоростта и качеството на изображенията го правят напълно практично устройство, а не новост която би събирала прах.

Новите Eco-Ultra мастила ви позволяват много по-високо качесвто и трайност на изображенията в сравнение с Eco-Solvent Plus, на още по-добра себестойност.С цена от 14,995 Euro, Valuejet наистина оправдава вашите очаквания.

Използваните пиезо глави включват един нов дизайн, позволявайки на потребителите да избират между 10 режима на работа с размер на капката от 5pl. Всяка една от главите е снабдена с 1440 дюзи, благодарение на които можете да създавате разпечатки в режим 360, 540, 720 и 1440 точки.
Качеството е доста високо, особено при работа в четирицветен метод. Печатайки при 1440 Х 1440 ValueJet ви предоставя фотографско качество, дори и при висока разделителна способност от 720 Х 360.

Тук вече наистина ще останете очаровани. Обикновено принтерите с по-ниска себестойност са и значително по-бавни от скъпоструващите си събратя. До голяма степен, това важи и за ValueJet, но уникалното тук, обаче е че принтера припокрива пасовете си.
Скоростта на печат достига до 14 м2/ч при bi-directional режим с 720 точки. Другите възможни опции са 720 Х 720, 540 Х 720, 1440 Х 720 и 1440 Х 1440. Имате възможност да си изберете и режима (bi-directional и uni-directional) за всяка една от разделителните възможности, като най-добрите опечатки се получават при скорост 2,7 м2/ч в bi-directional.
Valuejet използва eco-friendly, солвентни мастила в резултат на което може да печата на редица неспециализирани медии.
Новото поколение Eco-Ultra мастила са създадени с цел да предлагат съответните предимства на eco-friendly с чист солвент. За пример, новата формула има подобрена устойчивост на надраскване. Приложенията използвани за облепване на моторни превозни средства ще имат вече и по-дълга устойчивост, без да са ламинирани. Разпечатките от Valuejet са водо и UV устойчиви до 3 години излагани на външни условия.

Източник: Адком

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка за Пло...
гр. Пловдив
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама