ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нов ламиниращ филм с приложение в тежки условия

Нов ламиниращ филм с приложение в тежки условия

Вторник, 17 Юни 2014 ( прочетена 1243 пъти)


Herma представи нов ламиниращ филм, насочен към производството на хартиени етикети, които имат приложение в критични среди.

Herma

 

Продуктът се състои от самозалепващ филм без лайнер. Рулото се поставя на свободен развиващ вал и се ламинира върху отпечатаните материали преди щанцоването. Това осигурява на етикетите защита срещу механични натоварвания, като тези, причинени от триенето, както и срещу влага, мазнини и масла. Според компанията, ламиниращият филм, с перманентното си акрилатно лепило, в много случаи се превръща в икономична алтернатива на скъпите специални материали.

Тъй като ламиниращият филм е готов веднага за употреба, е подходящ за малки поръчки, като тези, изпълнявани от дигитални печатници. За разлика от несамозалепващи решения като монофилми или UV защитен лак, производителите на етикети могат да работят без допълнителни единици за нанасяне на покрития за лепило или лак. Ламиниращият филм се предлага в гланцов и матов вариант. Въпреки наличието на филма върху етикетите, то те могат да бъдат отпечатвани с термална трансферна технология. . Според компанията, филмът осигурява подобрена издръжливост на етикетите при намокряне, а увеличената здравина, в частност, е от полза за многократно залепващи се етикети.
 
Източник: narrowwebtech.com
Преведе: Мария Шабанскаprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама