ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нов пакет векторни изображения от Clipart deSIGN

Нов пакет векторни изображения от Clipart deSIGN

Четвъртък, 29 Март 2007 ( прочетена 2979 пъти)


Най-голямата в света колекция с векторни иконки, символи, пиктограми и готови за употреба концепции за лого дизайн, предназначена за професионална употреба е вече на българският пазар.

Имаме удоволствието да ви представим най-новия продукт на Clipart deSIGN: "Ultimate Icons MEGA PACK"
Ultimate Icons MEGA PACKТова е най-голямата в света колекция с векторни иконки, символи, пиктограми и готови за употреба концепции за лого дизайн предназначена за професионална употреба. Този мега пакет съдържа 15,870 векторни дизайна разпределени в над 200 тематични колекции и над 40 визуални стила. В пакета е включен масивен цветен каталог с 330 печатни страници. Изображенията са предоставени в два компакт диска във 4 векторни формата: AI (Adobe Illustrator) , CDR (CorelDRAW), EPS (Encapsulated Post Script) и SWF (Macromedia Flash).

Пакетът е предназначен за професионалните дизайнери от всички сфери на дизайна, както и за употреба в рекламните агенции и студиата за външна реклама и рязане на фолио. Всички графики в този пакет за със близко до съвършеното изящество на линията и са професионално пригодени за директно рязане на плотер, рутер, лазер и други режещи машини без никаква нужда от почистване или допълнително пригодяване. Този пакет представлява особена ценност за уеб дизайнерите и флаш аниматорите, както и за тези които предлагат лого дизайн услуги. Ние вярваме, че този пакет трябва да бъде задължителна част от колекцията на всяка печатница, студио за външна реклама, рекламна фирма или професионален дизайнер. Прочетете причините по-долу за да разберете защо.

Повече информация за цени и поръчки вижте тук.

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Oператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама