ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нов плъгин за инкджет от Xitron

Нов плъгин за инкджет от Xitron

Четвъртък, 16 Февруари 2017 ( прочетена 967 пъти)


Inkjet Direct се предлага за версия 11 на Navigator RIP и поддържа T серията на Epson.

Нов плъгин за инкджет от Xitron

 

Водещият независим производител на RIP и продукти за управление на работния процес за офсетов, дигитален и високоскоростен мастиленоструен печат Ann Arbor представи нова версия на популярния плъгин за Navigator RIP, Inkjet Direct. Тя е 64-битова и е предназначена за потребители, които искат да печатат филми или пластини за печат чрез мастиленоструйни устройства. Новият IJD плъгин е изграден на солидна основа, която беше представена за пръв път преди пет години.

„Xitron измина дълъг път от първоначалното представяне на IJD през 2012,“ каза Jeffrey Piestrak, продуктов мениджър в Xitron. „Той работеше изключително добре с всички устройства Epson Stylus Pro, особени за сито и флексо печат, като евтина алтернатива на експонаторите, които изискват система за обработка и химия.” Новият IJD плъгин поддържа популярната серия Epson SureColor T-Series, включително T3000, T3270, T5000, T5270, T7000, и T7270.

„Има две важни предизвикателства, с които печатниците се сблъскват постоянно, когато искат да приложат нова технология в продуктите си,“ каза Piestrak. „Първата е качеството. Втората е цената. Съчетаването на Navigator RIP и принтер от T серията за филм осигурява изключително съотношение цена-производителност без компромиси с качеството.“

Xitron са инсталирали над 30 000 Navigator RIP-а и решения за работен процес и почти 5000 Raster Blaster TIFF Catcher системи за растеризиране в глобален мащаб. Те управляват CTP устройства от Agfa, ECRM, Creo, Kodak, Presstek, Heidelberg, Fuji и Screen. Те осигуряват независимост на предпечата за клиентите и им помагат да извлекат максимума от инвестицията си като удължат живота на системите си за предпечат.

Източник: пресинформация на Xitron
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник на полиграфическа машина
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД

Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама