ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нов плъгин интегрира милиони снимки, които можете да купите, в InDesign, Illustrator и Photoshop CS5

Нов плъгин интегрира милиони снимки, които можете да купите, в InDesign, Illustrator и Photoshop CS5

Сряда, 12 Октомври 2011 ( прочетена 1686 пъти)


Silicon Publishing и Fotolia предложиха нов плъгин, който интегрира над 14 милиона снимки, които можете да купите директно в Adobe Creative Suite.

Плъгинът позволява на потребителите да разглеждат, организират и включват снимки от Fotolia.com директно в приложения от Creative Suite 5, по-точно Adobe InDesign, Illustrator и Photoshop. Плъгинът е разработен от Silicon Publishing, и ускорява творческия процес като предлага директен достъп до библиотеките с изображения на Fotolia.
 
Екипът на Silicon Publishing е разработил приложението само за 3 месеца, като е разчитал на опита на членовете си като инженери на Adobe. Благодарение на усилията им, 14-те милиона изображения от Fotolia са интегрирани в програмите. Възможна е замяна по време на работа на изображенията за предварителен преглед с ниска резолюция, използвани в дизайна с висококачествени. Silicon Publishing са използвали CS Extension технологията, за да създадат един плъгин, който работи едновременно и с трите програми.

„Fotolia е горда да е първата голяма агенция за продажба на снимки, която използва новата технология на Adobe CS Extension, съвместно със Silicon Publishing. Опитът и познанията им в творческия процес са удивителни и сме сигурни, че дизайнерите ще оценят тази технология.” каза Oleg Tscheltzoff, управител на Fotolia LLC.

Можете да свалите плъгина оттук.

Източник: indesignsecrets.com
Текста написа: Мартин Новев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина, прав нож
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД

СЛУЖИТЕЛ ДОВЪРШИТЕЛНИ ОПЕРАЦИИ
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама