ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нов плъгин интегрира милиони снимки, които можете да купите, в InDesign, Illustrator и Photoshop CS5

Нов плъгин интегрира милиони снимки, които можете да купите, в InDesign, Illustrator и Photoshop CS5

Сряда, 12 Октомври 2011 ( прочетена 1722 пъти)


Silicon Publishing и Fotolia предложиха нов плъгин, който интегрира над 14 милиона снимки, които можете да купите директно в Adobe Creative Suite.

Плъгинът позволява на потребителите да разглеждат, организират и включват снимки от Fotolia.com директно в приложения от Creative Suite 5, по-точно Adobe InDesign, Illustrator и Photoshop. Плъгинът е разработен от Silicon Publishing, и ускорява творческия процес като предлага директен достъп до библиотеките с изображения на Fotolia.
 
Екипът на Silicon Publishing е разработил приложението само за 3 месеца, като е разчитал на опита на членовете си като инженери на Adobe. Благодарение на усилията им, 14-те милиона изображения от Fotolia са интегрирани в програмите. Възможна е замяна по време на работа на изображенията за предварителен преглед с ниска резолюция, използвани в дизайна с висококачествени. Silicon Publishing са използвали CS Extension технологията, за да създадат един плъгин, който работи едновременно и с трите програми.

„Fotolia е горда да е първата голяма агенция за продажба на снимки, която използва новата технология на Adobe CS Extension, съвместно със Silicon Publishing. Опитът и познанията им в творческия процес са удивителни и сме сигурни, че дизайнерите ще оценят тази технология.” каза Oleg Tscheltzoff, управител на Fotolia LLC.

Можете да свалите плъгина оттук.

Източник: indesignsecrets.com
Текста написа: Мартин Новев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитални печатни машини
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама