ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Нов плъгин открива и поправя бъркотии във Photoshop файловете

Нов плъгин открива и поправя бъркотии във Photoshop файловете

Петък, 24 Октомври 2014 ( прочетена 1762 пъти)


PSD Cleaner е плъгин за Photoshop, чрез който може да избегнете много ръчна работа по проверка и поправка на PSD файлове.

Нов плъгин открива и поправя бъркоти във Photoshop файловете

 

Срещу сумата от 15$ имате възможност автоматизирано да откривате и поправяте всяка бъркотия, независимо дали работите с Windows или Mac OS. При това за тази цена имате право да използвате приложението на два компютъра едновременно. Неприятното е, че плъгинът се поддържа само от версии на Photoshop по- високи от СС 14.1, но не и от CS6 и предходните. Всички операции се извършват директно от плъгин панела.

Нов плъгин открива и поправя бъркоти във Photoshop файловетеНа първо място PSD Cleaner помага в намирането на слоевете без име и тяхното бързо преименуване. В случай, че са останали празни слоеве във файла, то може да ги изтриете с едно натискане на бутона на мишката. Много често се случва да бъдат забравени обекти извън работното поле. Тяхното отстраняване също е много лесно с този плъгин.

Приложението позволява да коригирате допуснати грешки и в слоевете, съдържащи текст като например да обединявате текстовете в параграфи или да откривате текстови полета, които са по-големи от съдържанието в тях. Не на последно място по важност с PSD Cleaner може да премахнете всички неизползвани стилове и същевременно да откриете и коригирате ефекти, които не са CSS съвместими.

Авторите твърдят, че с първата версия на плъгина са имали за цел да обхванат основните правила, публикувани в photoshopetiquette.com, а в предстоящите ъпдейти ще вземат предвид мнението не потребителите и техните предложения за подобрения.

Видео: vimeo.com

 


Текста написа: Антон Даскалов
Източник: madebysource.comprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на каширащи машини за хартия и...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на ръчна щанцоваща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама